16. birimler arası futbol Turnuvası’nın şampiyonu kartansaş oldu

Kartal Belediyesi’nin geleneksel olarak yaptığı 16. Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü’nü 2-0’lık skorla geçen Kartansaş oldu. 

16. birimler arası futbol Turnuvası’nın şampiyonu kartansaş oldu
Eklenme Tarihi: 2017-12-12 17:48:19

Kartansaş oyuncuları, şampiyonluk kupasını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz“ün elinden aldı.

Üçüncülük Maçı Nefes Kesti

16. Birimler Arası Futbol Turnuvası“nda sona gelindi. Bir buçuk ay süren futbol maçlarında şampiyon Kartansaş oldu. Turnuvanın son maçlarını, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, çok sayıda meclis üyesi ve birim müdürü izledi. 

Final karşılaşmasından evvel Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü üçüncülük için yarıştı. Maçın kazananı, 5-2“lik skorla Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü“nün güvenlik bölümü oldu.

Kartansaş“ın Şampiyonluk Sevinci

Üçüncülük maçından sonra Kartansaş ve Zabıta Müdürlüğü (yardımcı) arasında final karşılaşması oynandı. Nefes kesen final maçını kazanan, 2-0“lık skorla Kartansaş oldu. 

Maçın son düdüğün çalması ile birlikte Kartansaş oyuncuları şampiyonluklarını doyasıya kutladı. 

Karşılaşmalardan sonra saha içinde bir kupa töreni yapıldı. Törende Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ikincilik kupasını Zabıta Müdürlüğü (yardımcı)“ne teslim ederken Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay üçüncülük kupasını Destek Hizmetleri ve İştirakler Müdürlüğü güvenlik bölümüne, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ise ‘Centilmenlik Kupası“nı Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü“ne teslim etti.

Başkan Altınok Öz“den Tüm Katılımcılara Tebrik

Kupa tören sonunda Başkan Altınok Öz, turnuvaya katılan tüm birim müdürlüklerini tebrik ederek, turnuvanın şampiyonu Kartansaş“a kupasını teslim etti. 

Kupayı teslim alan Kartansaş oyuncuları, şampiyonluklarını doyasıya kutladı. Öte taraf kupa töreninde dereceye giren takımlara spor malzemeleri hediye edildi.

Son Haberler