2018 senesinde bu isimler ölecek bir isim var ki…

Ölümü Allah“tan başka hiç kimse bilemez. Ani bir kaza veya hastalık olmaz ise ecelle gelen ölümün ne zaman geleceği belli değildir. Sadece yaşlı insanlar için bir ihtimal tahminlerde bulunabilirsiniz. Eğer karşınızda 24 ve 103 yaşlarında iki kişi var

2018 senesinde bu isimler ölecek bir isim var ki…
Eklenme Tarihi: 2018-01-08 18:04:32

Fakat ne olacağını tabi ki kimse bilmez. Ama onlar dışında. Senelerdir yaptığı şaşırtıcı şekilde tutarlı tahminlerle bilinen ABD merkezli garip site The DeathList, 2018 senesinde ölecek isimleri şimdiden açıkladı. 

Sitenin bu seneki listesinde, ünlü fizikçi Stephen Hawking (75), oyuncu Olivia Newton-John (69), aktör Kirk Douglas (101), Rolling Stones“un efsane isimlerinden Ronnie Wood (70), eski Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek (89) ve İngiltere Kraliçesi Elizabeth“in eşi Prens Philip (96) gibi tanınmış isimler yer alıyor. 

İŞTE O ÇOK KONUŞULAN 50 KİŞİLİK LİSTE

2 sene evvel David Bowie, Muhammed Ali, George Michael ve Carrie Fisher gibi spor, sinema ve sanat dünyasının önemli isimlerinin öleceğini tahmin yapan site, bu sene de bazı tahminlerde bulundu.

Avlanmak ve avcılık ciddiyet gerektiren sporlar arasında yer alıyor. Herkes ava. Siteye göre bu sene ölecek isimler arasında; ünlü İngiliz evrenbilimci ve fizik profesörü Stephen Hawking, oyuncu ve aktris Olivia Newton-John, 101 yaşındaki ünlü aktör Kirk Douglas ve Rolling Stones“un efsane isimlerinden Ronnie Wood yer alıyor.

Gelecekten haberler vermeyen fakat yaş ve hastalık durumlarına göre tahminlerde bulunan sitenin bu seneki listesinde Profesör Stephen Hawking, oyuncu ve aktris Olivia Newton-John, 101 yaşındaki ünlü aktör Kirk Douglas ve Rolling Stones“un efsane isimlerinden Ronnie Wood dikkatlerden kaçmıyor.

Listedeki en genç isim olarak 51 yaşındak ünlü İngiliz futbolcu yer alırken, en yaşlı isim ise 103 yaşına basan ABD“li romancı Herman Wouk oldu.

Geçtiğimiz sene verdiği 50 kişilik listeden 17 kişi yaşamını yitirdi. Yüzdelik oranla geçtiğimiz sene listede yer alanların %34“ü hayata veda etti.

Kaynak: internethaber

Son Haberler