ATAŞEHİR“İN YÜKSELEN DEĞERİ ALİ HAYDAR GÜNEŞ

Siyasetin içinde bir "Güneş misali"

ATAŞEHİR'İN YÜKSELEN DEĞERİ ALİ HAYDAR GÜNEŞ
Eklenme Tarihi: 2016-10-22 21:07:34

ATAŞEHİR“İN YÜKSELEN DEĞERİ ALİ HAYDAR GÜNEŞ

Siyaset ve iş dünyası“nın başarılı isimlerinden CHP Ataşehir Belediye  üyesi Ali Haydar Güneş, ASIA CTIY HOTEL“den sonra 2. bir otel için stard verdi.

İstanbul“un Finans Merkezi olan Ataşehir“de aile şirketi olan Güneş Petrol“un Yönetim Kurulu Başkanı olan başarılı işadamı Ali Haydar Güneş, siyasetin her kademesi“nde aldığı görevlerde, eğitimden, sağlığa ve sosyal  alanlarda yapılması gereken hizmetlerin gerçekleşmesinde öncü olmasıyla tanıyor.

DOĞDUĞU EVİ OTEL YAPTI

Ataşehir“de eksikliği hissedilen, otel“i açmak için kolları sıvayan Ali Haydar Güneş, doğduğu, çocukluğunu ve gençliğini yaşadığı baba yadıgarı evi otel“e çevirir. 

Ataşehir“de ASIA CTIY HOTEL olarak hizmet vermekle kalmayıp, ilçede önemli eksikliği de, yaptığı yatırımla kapatan Ali Haydar Güneş, yaptığı yatırımlar ile de ilçede istihdam yaratıyor.

GÜNEŞ 2. OTEL İÇİN KOLLARI SIVADI

Ataşehir“in başarılı siyasetcisi ve işadamı Ali Haydar Güneş, İstanbul“un finans merkezi ve hızla gelişen ilçe olması itibarı ile her türlü konforun bulunacağı ve konferasların yapılacağı 2. bir otel için kolları sıvadı.

Anadolu Yakası“nda şehrin huzurunu ve aktif yaşantısını yaşamak isteyenlerin yanı sıra, toplantılara da ev sahipliği yapan, Asia City Hotel, sizlere teknolojik imkanların yanı sıra, sıcak ve dostca sizleri ağırlıyor.

 

 

Son Haberler