Abdullah DER "Çankırı“lar hemşerilerim dedi"

Abdullah Der "Çankırı“lar Hemşerilerim Dedi"

Abdullah DER
Eklenme Tarihi: 2017-11-14 05:22:04

Tüm Çankırılar Derneği yönetimi ile Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.
Merkezi İstanbul Ataşehir“de bulunan Tüm Çankırılar Derneği yönetimi, yaptıkları çalışmaları ve yapacakları etkinlikleri Kadayıf“cha Restaurant“ta kahhvaltılı toplantı ile anlatılar.

Toplantıya Çankırılı olan Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der, Çankırı Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım,Örnek Mahallesi Muhtarı İdris Taşkın, İstanbulum Gazetesi İmtiyaz sahibi Önder Kavalcı, Siyasal Yaşam Gazetesi imtiyaz sahibi Erkan Sarıkaya, Bizimyaka İstanbul gazetesi imtiyaz sahibi Ufuk Bulut, Sonsayfa yayın grubu sahibi Baki Özışık, İTVHaber sahibi Recep Kenan ve Dernek yönetimi katıldı.

Ataşehir Tüm Çankırılar Dernek Başkanı Mehmet Bağcı ” Bugünkü toplantımızda yönetim kurulu arkadaşlarla ve basınla bir araya gelerek değerlendirme yapalım dedik. Biz birlik ve beraberlik içinde yol alalım, kültürümüzü, geleneklerimizi beraber tanıtalım. Bunun için Ataşehir“deki  7 Köy ve Belde derneği ile beraber hareket etme kararı aldık. Biz Tüm Çankırılılar Derneği olarak iki yöresel eğlencemiz olan erkekler için Yaren“i dernek merkezinde,  bayanlar için kadın eğlencesi olan Ferfene Proğramı“nı Royal Düğün Salonu“nda yaptık. 
Önceliğimiz Çankırı“nın tanıtımı ve Çankırı için ne yapabiliriz diye çalışmalarımız devam ediyor. Gençlik kolları konusunda çalışmamız var. Derneğimiz aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere öğretmen üyelerimizle ders vereceğiz. Fahri üyemiz ve her zaman yanımızda olan Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der“e teşekkür ediyorum. Dernek kurucumuz hemşehrimiz, büyük kaybımız Selami Kaplan“a Allah“tan gani gani rahmet diliyorum” dedi.

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der ” Fahri üyeniz olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Dernekler insanları biraya getirmek için çalışıyor.İnşallah el elle gönül gönüle hep beraber Ataşehir için güzel şeyler yapmaya çalışacağız.Bizim görevimiz topluma hizmet etmektir” dedi.

Son Haberler