Ahmet Özcan“KOMİSYONCU DEGİLİM"

Ahmet Özcan“Komi̇syoncu Degi̇li̇m"

Ahmet Özcan'KOMİSYONCU DEGİLİM
Eklenme Tarihi: 2018-04-27 03:17:52


Ataşehir AKParti ilçe başkanı Ahmet Özcan basın mensuplarıyla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. Bundan sonraki süreçte enaz iki ayda bir basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı sizlerle ğaylaşacağız diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü


AK Parti“nin millete dayalı bir siyaset anlayışının olduğunun altını çizen çiçeği burnunda AK Parti Ataşehir ilçe başkanı Ahmet Özcan, “Biz komisyoncu degil misyoncuyuz dedi. Ataşehir hal ve gümrük çok kısa bir süre sonra kalkacak ve yerine sosyal içerikli projeler yapacagız dedi.

 

 imarla ilgili ısrarlı sorularına cevaplar veren Özcan  Ataşehir Belediyesinin görevini yapmadığını ve vatandaşları yanıttıklarını yöyleyen AKP arti Ataşehir ilçe başkanı Ahmet Özcan Battal İlgezdi“ye  açılan soruşturmayla alakıalı ise yolsuzlukların takipcisi olacağız ifadesi kullandı.

İstanbul takipce site genel yayın yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci İlçe Başkanı Ahmet Özcan“a tüm basın mensupları adına tebrik plaketi takdim etmesiyle toplantı son buldu.

Son Haberler