Akustik gitarın efsane ismi Luca Stricagnoli ilk kez Türkiye’de

Benzersiz stili ve yenilikçi teknikleriyle dünyanın en ilginç akustik gitaristi olarak gösterilen Luca Stricagnoli, 26 Nisan Cuma günü Grand Pera Emek Sahnesi’nde sergileyeceği performansıyla dinleyiclerii büyüleyecek.

Akustik gitarın efsane ismi Luca Stricagnoli ilk kez Türkiye’de
Eklenme Tarihi: 2019-03-07 19:24:47

Benzersiz stili ve yenilikçi teknikleriyle dünyanın en ilginç akustik gitaristi olarak gösterilen Luca Stricagnoli, 26 Nisan Cuma günü Grand Pera Emek Sahnesi“nde sergileyeceği performansıyla dinleyiclerii büyüleyecek. Aynı anda beş gitar çalarak, modifiye kapo ve kendi kendine tasarladığı manevraları ile İstanbullu dinleyicileri ile bir araya gelecek olan sanatçı kendine bir kez daha hayran bırakacak.

Türkiye“deki ilk kez Grand Pera Emek Sahnesi“nde hayranlarıyla buluşacak olan akustik gitarist Luca Stricagnoli, benzersiz stili ve yenilikçi teknikleriyle dünyanın en ilginç akustik gitaristlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Kültür ve sanatın merkezi Grand Pera Emek Sahnesi“nde 26 Nisan Cuma günü saat 20.30“da sahne alacak olan ünlü gitarist, aynı anda beş gitarı birden çalarak, modifiye kapo ve kendine özgü bir stille tasarladığı manevraları ile dinleyicileri kendine hayran bırakacak.

Milyonların takip ettiği ünlü gitarist, müzikal yeteneği ve enerjisi ile dikkat çekiyor

Videoları internet üzerinden 100 milyonu aşkın takipçi tarafından görüntülenen sanatçı, müzikal yeteneği ve enerjisi ile dikkat çekiyor.  Dünyanın her köşesinde verdiği konserlerle ilgi odağı olmaya devam eden Stricagnoli, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve 3 yılda 20“den fazla ülkeye davet edildi. Müzikal yeteneklerine ek olarak sahneye coşkulu, bambaşka bir enerji getiren ünlü gitarist, en son buluşu olan özel Üçlü Boyun Gitarı ile 40 milyondan fazla online görüntüleme elde ederek önemli bir viral başarıya da imza attı. Gitaristin bu enstrümanıyla sergilediği performansları medyada oldukça yankı uyandırırken, Red Hot Chili Peppers gibi ünlü müzik gruplarının da beğenisini kazanmış bulunmaktadır.

Son Haberler