Ataşehirli Kadınlar “Mustafa Keser İle Kadınlar Matinesi“nde Buluştu

Ataşehir Belediyesi“nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Mustafa Keser ile Kadınlar Matinesi“ yoğun ilgi gördü.

Ataşehirli Kadınlar 'Mustafa Keser İle Kadınlar Matinesi'nde Buluştu
Eklenme Tarihi: 2016-03-07 15:48:17

8 Mart öncesi bir araya gelen kadınlar 5 Mart Cumartesi günü Türk Sanat Müziği“nin sevilen seslerinden Mustafa Keser“in birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle renk kattığı Kadınlar Matinesinde buluştu. Matineye gelen kadınlar etkinlik alanında karanfillerle karşılandı.

Etkinliğe Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile yüzlerce Ataşehirli kadın katıldı.

Matinede Ataşehirli kadınları yalnız bırakmayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kadınların bu özel ve anlamlı gününü onlarla birlikte kutladı. Başkan Battal İlgezdi, “Kadınlarımız bizim kutsal varlıklarımızdır. Kadınlarımız her alanda toplumsal hayatın içerisinde yer almalı, üretici olmalı, saygın ve hakettiği konuma kavuşmalıdır. Biz buna inandığımız ve desteklediğimiz için, Ataşehir Belediyesi yönetici kadrosumuzun yüzde 54“ü kadınlardan oluşmaktadır. 89 kişilik yönetici kadromuzun 54“ü kadındır. Bunun ülkemizdeki diğer kurumlara da örnek olmasını diliyoruz. Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü“nüzü şimdiden kutluyorum” dedi.

Kadın çalışanlar korosuyla birlikte bir türküye de eşlik eden CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi “Meclis“te bir kadın vekil olarak; kadınlarımız, çocuklarımız ve ülkemiz adına mücadele veriyoruz ve durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Kadın demek sevgi demek, Kadın demek emek demek. Bu anlamlı günde yanınızda olduğum için mutluluk duyuyorum” dedi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuaye Alanı“nda saat 15.00“da Ataşehir Belediyesi Gençlik Korosu konseri ile başlayan etkinlikler Ataşehir Belediyesi kadın çalışanlarından oluşan koronun konseriyle devam etti.

Konserler sonrası düzenlenen kokteylin ardından Mustafa Keser sahne aldı

Ataşehirli kadınların büyük ilgi gösterdiği matinede kadınlar Mustafa Keser“in şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün geçirdiler.

Kadınların rahatça eğlenebilmeleri için çocuklar için bir kat altta yer alan Cemal Süreya Sergi Salonu“nda etkinlik alanı oluşturuldu. Çocuklara yönelik eğlenceli oyunlar ve palyaço gösterileri ile 3D Film gösterimi yapıldı.

Son Haberler