Avrupa“nın Fatihi Asena

Ünlü dansçı Asena, televizyonlarda kendisini göremeyen hayranlarını yılbaşı gecesi Avrupa“da sahne aldığı mekanlarda canlı güzelliği ve zerafeti ile adete şaşkına çevirdi.

Avrupa'nın Fatihi Asena
Eklenme Tarihi: 2016-01-04 16:19:44

Türkiye“deki ve Avrupa“daki çoğu bayandan daha atletik ve güzel bir fiziğe sahip olan Asena yabancıları da kendine hayran bıraktı. Her yıl değişik yerlerde yeni yılı kutlayan güzel dansçı, bu yıl yurt dışında aynı gecede 5 mekana çıkarak bir rekora daha imzasını attı. 


Hayatını dansa adayan Asena, rekor kostümleri ve performansıyla herkesi şoke etti. Büyük izdihamın yaşandığı sahnelerinde 40 dakika sahnede kalan Asena bir gecede bir saatten fazla fotoğraf da çektirerek, sabaha karşı yaklaşık 740 kişiyle de fotoğraf çektirmiş oldu. 



Asena yeni yılda Belçika“nın Genk kentindeki Anatolia Restoran“da Noel babaların omzunda taht“ta çıktı! Misafirleri dansıyla coşturan Asena masalara çıkarak adeta çoştu.  


Aynı zamanda 20. yılını da kutlayan Anatolia Restoran“ın yılbaşı kutlamalarında da sahne alan Asena burada da misafirleri kıvrak dansıyla büyüledi. Mekan sahipleri İsmail Duman ve aynı zamanda sanatçı olan Hakan Duman kardeşler, "Bu gece 20. yılımızı bizimle birlikte kutlayan siz değerli misafirlerimize, personelimize ve dansın sultanı Asena“mıza çok teşekkür ederiz" dediler.
 

Son Haberler