BALKANLILAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KONGRESİ, GÖKHAN YÜKSEL’İN KATILIMIYLA YAPILDI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Balkanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği“nin Olağan Genel Kongresi“ne katıldı.

BALKANLILAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KONGRESİ, GÖKHAN YÜKSEL’İN KATILIMIYLA YAPILDI
Eklenme Tarihi: 2019-05-13 21:43:24
> >

Kongrede bir konuşma yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Bu camianın ne kadar değerli, kıymetli ve büyük bir camia olduğunu bilen ve bu anlamda çalışmalarını da yakından takip eden biri olarak; üstadımın da söylediği gibi “kaybedilmiş toprakların hatıraları“ olan siz değerli aileme hem sevgimi, hem de saygımı sunarım. Severek ve isteyerek katıldığım bu kongrede, Atatürk İlke ve İnkılaplarını takip eden, Cumhuriyet“e ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bu kitleyle beraber olmanın keyfini yaşıyorum. " ifadelerini kullandı.

 

"Her Şey Çok Güzel Olacak"

 

Konuşmasında yerel seçim sürecine de değinen Başkan Gökhan Yüksel, "31 Mart“ta tatlı bir yarış vardı, o tatlı yarışı sonlandırdık. Hepinizin gayretiyle, sizlerin dayanışmasıyla, Kartallı komşularımızın takdiriyle Belediye Başkanı seçildik ve İstanbul“un da en genç Belediye Başkanı olduk. Ben hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart“ta bazı şeyleri bitirmiştik. 23 Haziran“da önümüze bir seçim daha çıkacak. Ben yine dostluğu, arkadaşlığı ve komşuluğu ön planda tutarak; kimseyi ötekileştirmeden, fikirleri nedeniyle kimseyi dışlamadan, kardeşçe ve dostça, 23 Haziran“da da ‘her şey çok güzel olacak“ deyip hepinize saygılarımı sunarım." dedi.

 

Başkan Gökhan Yüksel, yeni seçilen dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkürlerini sunduktan sonra, Kartal Belediyesi ailesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirterek konuşmasını tamamladı. Kongrenin yapıldığı salonda Başkan Gökhan Yüksel“in konuşması dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Kongreye katılanlar arasında Başkan Gökhan Yüksel“in yanı sıra; CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava da yer aldı. Tek liste olarak girilen 13. Olağan Genel Kongre“de Olcay Özgön yeniden dernek başkanlığına seçildi.

>...
Son Haberler