BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, CHP’NİN KAMPANYA KOORDİNASYON TOPLANTISI’NDA..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 16 milyonun seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 23 Haziran’da yenilenecek İBB seçimleri için yol haritasını paylaştığı kampanya toplantısına katıldı.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, CHP’NİN KAMPANYA KOORDİNASYON TOPLANTISI’NDA..
Eklenme Tarihi: 2019-05-23 01:57:36

23 Haziran seçimlerinde CHP“nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu“nun seçim kampanyası, bugün gerçekleştirilen  “Kampanya Koordinasyon Toplantısı” ile başladı. İstanbul Hilton Bomonti Hotel“de gerçekleştirilen CHP“nin Kampanya Koordinasyon Toplantısı, CHP Parti Yönetimi, Milletvekilleri, ilçe örgütleri, Belediye Başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel“e ise toplantıya; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kartal İlçe Yönetimi ve partililer ile birlikte katıldı.

 

“Her Aile, Yaptığımız İndirimlerden yılda 540 Lira Kar Edecek”

 

Kampanya Koordinasyon Toplantısı“nda konuşan Ekrem İmamoğlu, İBB“nin eski dönemdeki israf düzenini anlattı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi“nin artık azınlık için değil, tüm İstanbulluların faydası için çalışacağını söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Beni çalıştırmadılar. İstanbul“daki israf düzeninden yararlananlar, hak hukuk adalet tanımıyor. İstanbulluların vergilerine yazık değil mi? İsraf düzenini değiştireceğiz.18 gün bile suyu ucuzlatmamıza, özellikle öğrenciler için ulaşımı ucuzlatmamıza yetti. Bunlar bizim projelerimizdi. Sadece her aile yılda bu indirimlerden 540 lira kar edecek."

 

“İmamoğlu Varsa, Umut Var”

 

Toplantıda 16 milyonun seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu“nun seçim sloganları, “Her şey çok güzel olacak” ve “İmamoğlu varsa umut var” olarak açıklandı.

Son Haberler