BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in, göreve seçilmesi sonrası tebrik ziyaretleri gelmeye devam ediyor.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
Eklenme Tarihi: 2019-04-19 18:02:17

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel“in, göreve seçilmesi sonrası tebrik ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları, dernekler, sendikalar, vatandaşlar, esnaf ve birçok kurum tarafından ziyaret edilen Başkan Gökhan Yüksel, Kartallıların tebriklerini Kartal Belediyesi Başkanlık Makamı“nda kabul ediyor.

 

Başkan Gökhan Yüksel“i tebrik için; Muş İli İlçeleri ve Köyleri Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Bozyiğit ve dernek yöneticileri, Tunceli Yöre ve Köy Dernek Başkanları, CHP Kartal Engelliler-Sağlık ve Madde Bağımlıları Komisyonu Üyeleri, Disk Emekli-SEN İstanbul 4 No“lu Şube Başkanı Ali Söğüt ve üyeleri, Avrupa-Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği Başkanı Gürsel Sarımaden ve üyeleri ziyaret etti.

 

Dernek ve sendika temsilcileri Başkan Gökhan Yüksel“e sivil toplum kuruluşları ve derneklere verdiği önem dolayısıyla teşekkür ederek, yeni görevinden dolayı tebrik ettiler. Başkan Gökhan Yüksel ise güçlü demokrasilerin ilk koşulunun güçlü sivil toplum örgütleri olduğunu, Kartal Belediyesi“nin sivil toplum örgütlerine, derneklere ve sendikalara bu yüzden çok önem vereceğini belirtti.

Son Haberler