BAŞKANDAN YAZ TATİLİ HEDİYESİ..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yaz tatilinde çocuklara unutulmaz bir eğlence yaşatan ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırına katıldı.

BAŞKANDAN YAZ TATİLİ HEDİYESİ..
Eklenme Tarihi: 2019-06-18 00:42:29

Kartallı çocukların yaz tatilinde doyasıya eğlenmesini hedefleyen Mahallede Şenlik Var panayırını çocuklara hediye eden Başkan Gökhan Yüksel, her gün farklı bir mahalleye kurulan panayırı ziyaret ederek çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçiriyor. Kartal“da 3 gündür 3 farklı mahallede minik ziyaretçilerini ağırlayan ‘Mahallede Şenlik Var“ panayırı, bundan sonraki günlerde 8 mahalleyi dolaşacak.

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, çocukların eğlence dolu bir yaz tatili geçirmesi için hazırlanan, ‘Mahallede Şenlik Var“ programının ilk gününde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı“nda gerçekleşen panayıra katıldı.

 

Kartallı Çocuklardan Başkan Gökhan Yüksel“e Yoğun İlgi

 

Ethem Sıral Kaptan Parkı“ndaki şenlik alanında, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel“i gören minikler ve aileleri, Başkan Gökhan Yüksel“e yoğun ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdi. Minikler için hazırlanan şenlik alanında oyun alanlarını gezen Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi olarak her zaman çocukların yanında olduklarını kaydederek, şunları dile getirdi: “Bugün yine Kartallı komşularımızla bir aradayız. Çocuklarımızın yaz tatili eğlencesinde, onları yalnız bırakmıyoruz. Bütün bir sene ders çalışıp yoruldular, şimdi dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiler. ‘Mahallede Şenlik Var“ programımızla, tam 11 gün boyunca kentimizin farklı noktalarında çocuklarımız için eğlenceler düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün çocuklarımızın eğlencesine ortak olmak, düzenlediğimiz şenlikler sayesinde mutluluklarını görmek, bizleri çok memnun etti”

 

Minikler İçin Birbirinden Farklı Atölye ve Oyunlar

 

Kartal“ın 11 farklı noktasında sırasıyla gerçekleşecek ‘Mahallede Şenlik Var“ panayırı, Hürriyet Mahallesi“nin ardından 15 Haziran Cumartesi günü Esentepe 75. Yıl Parkı“nda ve 16 Haziran Pazar günü ise Cevizli Çifteler Parkı“nda kuruldu. Başkan Gökhan Yüksel, her iki gün de panayırı ziyaret ederek çocuklarla birlikte zaman geçirdi. 17 Haziran Pazartesi günü ise Petrol İş Mahallesi Kartallı Kazım Meydanı“nda yapılan Mahallede Şenlik Var“ panayırında çocuklar; taş boyama, kum boyama ve maske atölyeleri, şişme oyun parkları, balon patlatma, birdir bir, çuval yarışı, yumurta taşıma, mendil ve sandalye kapmaca gibi unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları ve çeşitli etkinliklerle Kartal“da çocuk olmanın ayrıcalığını yaşarken, anneler de takı ve seramik atölyelerinde kendilerine bolca zaman ayırdı.

 

Etkinliğin takvimi ise şöyle:

 

18 Haziran Salı: Yakacık Yeni Mahallesi, Ali Bora (Kerimoğlu) Parkı

19 Haziran Çarşamba: Atalar Mahallesi, Zeytinlik Parkı

20 Haziran Perşembe: Uğur Mumcu Mahallesi, Ihlamur Parkı

21 Haziran Cuma: Yukarı Mahalle Ali Duranoğlu Parkı

22 Haziran Cumartesi: Topselvi Mahallesi, Atatürk Parkı

24 Haziran Pazartesi: Gümüşpınar Mahallesi Gümüşpınar Parkı

25 Haziran Salı: Çavuşoğlu Mahallesi, Kültür Parkı

Son Haberler