BESİAD“ DAN BÜYÜK ATAK

Besi̇ad“ Dan Büyük Atak

BESİAD' DAN BÜYÜK ATAK
Eklenme Tarihi: 2018-06-01 19:07:33

Sezonun kapanmasıyla söndü denilen futbol ateşi kulüplerin içinde yanmaya devam ediyor. Kulüpler bünyesindeki derneklerde yeni sezon için faaliyet planlamaları yapılmaya başlandı.

Beşiktaş“a akredite bir dernek olan BEŞİKTAŞLI SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (BESİAD), Beşiktaşlılık duruşunu korumak ve BJK marka değerini arttırmak amaçlı yeni ve önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor.Beşiktaşlı sanayici ve iş adamlarından oluşan dernek, önümüzdeki sezon hem teknik hem de kültür sanat alanlarında yetenekli Beşiktaşlı gençlere yurt çapında destek olmayı hedefliyor. Eğitim yılı öncesi Anadolu“nun çeşitli yerlerindeki çocuklarımıza kıyafet, kütüphane, eğitim materyalleri gibi desteklerle hem ihtiyaçları karşılamayı hem de bu çocuklarda Beşiktaş bilincini yükseltmeyi amaçlayan dernek, okullarında bu tip ihtiyaçları belirleyen öğretmenlerin,  kendileriyle bilgi@bsiad.org.tr adresinden iletişime geçmeleri halinde gerekeni yapacaklarını da ifade ediyor.

BESİAD as başkanı Ferhat Pazarbaşı “Anadolu“daki genç kardeşlerimizin fark yaratacak projelerine destek olmak ana hedeflerimiz arasında yer alıyor. BESİAD olarak kültür sanat alanlarında doğru yerlere ulaşmakta güçlük çeken yetenekli Beşiktaşlı gençlerimize, eserlerini bir prodüksiyon kapsamında halkla buluşturma fırsatı vermek istiyoruz. Eğer genç kardeşlerimiz, müzik, edebiyat ve sinema alanında, yaptıkları eserlerini, sergiledikleri performansları, hazırlayacakları kısa filmleri bizimle paylaşırlarsa, beğenilenler; “Beşiktaşlı Genç Ozanlar”, “Beşiktaşlı Genç Yazarlar” ve  “Beşiktaşlı Genç Sinemacılar” olarak üç başlık altında toplayacağımız projelerde değerlendirilecek” dedi. Anlaşılan o ki BESİAD, Beşiktaş duruşunu en etkin yansıtan derneklerin başında gelirken, yapacağı hamlelerle de adından çok bahsettirecek.

Son Haberler