“BİZLER KOCAMAN BİR AİLEYİZ, PAYLAŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK“

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları“nın düzenlediği iftar programına katıldı.

'BİZLER KOCAMAN BİR AİLEYİZ, PAYLAŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK'
Eklenme Tarihi: 2019-05-21 02:27:14

Uğur Mumcu Mahallesi“nde gerçekleştirilen iftar programına Başkan Gökhan Yüksel“in yanı sıra; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, CHP Kartal İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Başkan Gökhan Yüksel, Kur´an-ı Kerim Tilavetinin ardından okunan ezanla CHP Kartal Kadın Kolları“nın iftarına katılan partililer ile birlikte orucunu açtı.

 

Programda bir konuşma yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Sevgili ailem, ne mutlu ki Ramazan Ayı“nda bir aradayız. Bolluğun, bereketin, dostluğun, hoşgörünün, bölüşmenin, paylaşmanın, kısacası sevginin ve kardeşliğin yaşandığı ya da yaşanması gerektiği bir aydayız. Biz yaşanması gerektiği gibi yaşayanlardan olalım. Sevelim, sevilelim ve hoşgörüyü artıralım. Bizler kocaman bir aileyiz. Bizim paylaşamayacağımız hiçbir şey yok. Sizlerin sevgisi, merhameti ve hoşgörüsü, inşallah İstanbul“daki bütün hemşerilerimize yansır ve bu birlik ve beraberlik duygusuyla da 23 Haziran“da sevgimiz, saygımız, dostluğumuz ve kardeşliğimizle bütün İstanbul“u kucaklarız." ifadelerini kullandı.

 

Son Haberler