Boşnak Güzelin B Planı

Bosna Hersek“te Jelena Jugovic Tuncel ve Samra Menzilovic Catic imzasıyla yola çıkacak olan “JJ“ by S&M markası ikinci adımını Türkiye“de atacak.

Boşnak Güzelin B Planı
Eklenme Tarihi: 2015-11-18 23:00:52

Boşnak Güzelin B Planı

Boşnak güzel Jelena Jugovic Tuncel, Avrupa“daki fotomodellik çalışmalarına ara verdi. Birçok firmanın işleri için model olarak Avrupa“da tercih edilen bu yüzdende gitmediği ülke kalmayan Jelena Jugovic Tuncel, kamera önü işlere B planını devreye sokmak için gelen teklifleri geri çeviriyor. Moda sektörüne büyük bir adımla girmeyi hedefleyen Jelena Jugovic Tuncel, kendi markası olan JJ“i moda dünyasında parlatmak amacına yöneldi.

“Kamera önü işlerin ömrü kısa bu yüzdende bilgi, birikimlerinizi ticarette kullanmalısınız. Bende tam zamanı olduğunu düşündüm” dedi. Bosna Hersek“in ünlü modacısı Samra Menzilovic Catic ile yola çıkacak olan Boşnak güzel ortak bir marka “JJ“ by S&M olarak piyasaya ilk adımı atmak istediğini belirtti. HAUTE COUTURE çalışacaklarını ifade eden Jelena Jugovic Tuncel, tasarımlarımız güçlü kadın çizgisi taşırken ayrıca ufak pratik çözümlerle model değiştirebilen kıyafetlerden oluşan bir koleksiyon olacak ifadesinde bulundu. Bosna Hersek“te Jelena Jugovic Tuncel ve Samra Menzilovic Catic imzasıyla yola çıkacak olan “JJ“ by S&M markası ikinci adımını Türkiye“de atacak.

                                                                                             

Son Haberler