CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET

İstanbul Milletvekili ve CHP Parti Meclis Üyesi Erdoğan Toprak, Aydın Milletvekilli ve CHP Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan, Nevşehir Milletvekilli Faruk Sarıaslan ve Çorum Milletvekilli Tufan Köse Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında zi

CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’E ZİYARET
Eklenme Tarihi: 2019-04-19 18:12:00
> >

İstanbul Milletvekili ve CHP Parti Meclis Üyesi Erdoğan Toprak, Aydın Milletvekilli ve CHP Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan, Nevşehir Milletvekilli Faruk Sarıaslan ve Çorum Milletvekilli Tufan Köse Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel“i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Belediye Başkanı Gökhan Yüksel“in her zaman yanında olacağının mesajını veren CHP Milletvekilleri, "Belediye Başkanımız Yerel Seçimlerde büyük başarı elde etmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz. Milletvekilleri olarak her zaman Başkanımızın yanındayız. Kendisine başarılar dileriz" ifadelerinde bulundular.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise Milletvekillerinin nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, "Sizlerin destek ziyaretleri bizlere güç veriyor. Bizler de halkımızın bize olan güven ve desteğiyle ilçemizi çok daha güzel noktaya taşıyacak, çok daha güzel hizmetler yapacağız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

>...
Son Haberler