CHP“yi Sancaktepe“de İktidar Yapacağız

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ali Polat, "Bütün projelerimin, çalışmalarımın ve adaylığımın tek bir amacı var; Cumhuriyet Halk Partisi“ni Sancaktepe“de iktidara taşımak. Tek hedefim bu" dedi.

CHP'yi Sancaktepe'de İktidar Yapacağız
Eklenme Tarihi: 2015-12-05 00:49:58

CHP Sancaktepe İlçe Başkan Adayı Ali Polat, "Hazırladığımız projelerle ve ekibimizle AKP“nin Sacaktepe“deki saltanatını yıkıp CHP“yi iktidara taşıyacağız" dedi. CHP“nin bugüne kadar Sancaktepe“de insanlara dokunan çok etkin bir çalışmayı maalesef hayata geçiremediğini belirten Polat, "CHP Sancaktepe“de artık değişim zamanı olmalı.

Dünya değişiyor, çağı yakalayan ekipler başarılı olur. Artık CHP Sancaktepe“de değişim zamanı gelmiştir. Sarıgazi doğumluyum, eşim dostum burada, yatırımlarım burada. Ben partimi artık, Sancaktepe“de iktidarda görmek istiyorum. Tek hedefim bu. Bütün projelerimin, çalışmalarımın ve adaylığımın  tek bir amacı var; o da Cumhuriyet Halk Partisi“ni artık Sancaktepe“de başarılı olmasıdır. İşte bunun için adayım. Bazıları ilçe başkanlığı adaylığım için, “İl veya belediye başkanlığı adaylığı ya da milletvekili adaylığı için ilçe başkanlığını düşünüyor“ diyerek yorum yapıyor.

Bunların hiç biri doğru değil. Eğer öyle bir hedefim olsa, o yönde çalışmalarım olurdu. Amacım; Sancaktepe“de birlik beraberlik içinde başarılı olmak. Bunu görmek isteyen delegeler olabileceği görmek istemeyenler de olabilir. Bu da çok doğal bir sonuç. Ben zaten elimden geldiği kadarı ile çalışmalarımı ilçemiz insanı için yapıyorum. Bunun için de bir sıfatımın olması gerekmiyor. Hakkımda çeşitli söylentiler olabilir, benim için bunlar önem taşımıyor. Bunlara kulağımı tıkamış durumdayım. Tekrar söylüyorum benim tek bir hedefim var, o da Cumhuriyet Halk Partisi“nin Sancaktepe“de başarılı olmasıdır” diye konuştu. 

SEÇMENE DOKUNACAĞIZ!
Başarılı olabilmek içinde projelerinin bir kısmını da açıkladıklarını söyleyen CHP Sancaktepe İlçe Başkan Adayı Ali Polat, “Sancaktepe ilçesi sadece Sarıgazi“den oluşmuyor. Yenidoğan ve Samandıra“da da güçlü bir CHP oluşturmak çalışmamızın birinci hedefidir. CHP olarak, insanlara dokunmayı hedefliyoruz. Gençlik kollarını ve kadın kollarını oluşturmak değil, çalıştırmak zorundayız. Güçlü bir CHP için kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza ihtiyacımız var. Kadınlarımız ve gençlerimiz olmadan seçim kazanılmaz. İnanıyorum ki tüm aday arkadaşlarımızın, kadın ve gençlik kollarını önemseyen projeleri vardır. Biz kazanırsak eğer, kadın ve gençlik kollarımız çok başarılı çalışmalara imza atacak. Tüm çalışmalarımızda seçmene dokunacağız, dinleyeceğiz, şikayet eden değil, sorunları tespit eden çalışmaları ortaya koyacağız" diye konuştu.

DELEGELERİMİZİN EN DOĞRU ADAYI SEÇECEĞİNE İNANIYORUM
Delegelerin, doğru adayı seçeceğine inandığını ifade eden Ali Polat, "Delegelerimizin bu ilçeye gerçekten hak eden başkanı seçeceğine olan inancım tamdır. Ama hala geçmişten gelen alışkanlıklarla ve birilerinin etkisiyle hareket eden delegeler var mıdır? Mutlaka vardır. Fakat sayılarının fazla olmamasını temenni ediyorum. Delegelerimizin elini vicdanına koyacağına, ahbap-çavuş ilişkisi ile seçim yapmayacağına olan inancım son dakikaya devam ediyor. Bu anlayış CHP Sancaktepe“de kırılmalı, kırılmalı ki başarı gelsin. Senden-benden anlayışı yok edilmeli" dedi.

DAHA ETKİN OLACAĞIZ
CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığını kazandığı andan itibaren beklemeden başlatacağı projeleri hakkında da bilgiler veren Ali Polat, “Partimizi bölgemizde güçlü kılmak için üyelik çalışmaları önceliğimiz olacak. Başarılı üniversite öğrencilerine her yıl karşılıksız burs vereceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olacağız. Partimize ait çocuk kreşi açacağız. Kadın ve gençlik kollarımıza çalışmalarını güçlendirmeleri için bütçe sağlayacağız. CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı olarak halk konserleri ve dayanışma günleri düzenleyeceğiz. İlçe binamızda danışmanlık birimleri açacağız" şeklinde konuştu. CHP Sancaktepe İlçe Başkan Adayı Ali Polat, "Son olarak, tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İlçemiz için partimiz için hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum" dedi. 

Son Haberler