ÇOBAN AK PARTİ“DEN İSTİFA ETTİ

Çoban Ak Parti̇“den İsti̇fa Etti̇

ÇOBAN AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ
Eklenme Tarihi: 2019-01-26 15:50:33

"Ahmet özcan şov"
Ataşehir Gülenyüz Yaşamla Mücadele Derneği Başkanı Muharrem Çoban, Ak parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan“ın verdiği hiçbir sözün arkasında durmadığını bundan dolayıda,bizleri kullanarak şov yaptığını bu nedenle Ak parti Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığından istifa ettiğini açıkladı.


Siyaseti yalan söyleyerek yapan bir anlayışla aynı çatı altında çalışmasının mümkün olmadığını söyleyen, Ataşehir Gülenyüz Yaşamla Mücadele Derneği Başkanı Muharrem Çoban, yaptığı açıklamada şunları söyledi.


“ Ak Parti Ataşehir Meclis Üyesi Aday Adayıydım, 21 Ocak 2019 tarihinde Ak Parti Ataşehir Meclis Üyesi Adaylığından istifa ettim.


Gülenyüz Yaşamla Mücadele Derneği olarak yardıma muhtaç insanlara imkanlarımız ve hayırseverlerden temin ettiğimiz imkanlar ölçüsünde yardım yapıyoruz. Dernek binamızın yeri çok kötü olduğundan daha iyi koşullarda dağıtım yapmak için yeni bir yere taşındık. Bu taşınma sırasında, Ak parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet ÖZcan“la bir görüşme yaptık.


Özcan yaptığımız bu görüşme sonucunda bizlere, “ Siz derneğiniz ihtiyaçlarını çıkarın. Bunları çözelim ve size her ay kira yardımı yapalım. Sizde dernek başkanı olarak, Ak partimizden belediye meclis üyesi yapalım seçilebileceğiniz yerden. Derneğinize yeni açacağımız yere, Genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimizle bir açılış yapalım“ dedi.


Kendsine istediği listeyi verdim. Açılışımızı yaptık. Gördük ki; Ak parti İlçe Başkanı Ahmet Özcan vaadlerinin hiçbirini yerine getirmedi. Buna rağmen biz kendi imkanlarımız ile binlerce kişiyi açılışımıza topladık güzel bir açılış yaptık gerekli dağıtımlarımızı yaptık.


Ak parti İlçe Başkanı Ahmet Özcan“ın yalanları karşısında, kendisi ile aynı çatı altında bulunmamım söz konusu olmayacağını arkadaşlarımla paylaştım ve Ak parti belediye meclis üyeliğinden istifa ettim“ dedi.

Son Haberler