Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulundu o ilçeden rekor geldi

Ziraat Bankası Sapanca Şube Müdürü Sezgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan“ın, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için çağrıda bulunmuştu. Türkiye’de bu çağrıya en çok destek veren ilçe ise Sapanca olmuştur. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulundu o ilçeden rekor geldi
Eklenme Tarihi: 2017-11-16 14:36:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan“ın yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik çağrısına destek veren Sapanca halkı 20 kilo altını Ziraat Bankası“na yatırdı.

Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer“i makamında ziyaret yapan Sapanca Ziraat Bankası Şube Yöneticisi Dr. Zafer Sezgin, Sapanca halkının çağrıya milli mesele olarak önem verdiğini ve sahip çıktığını söyledi.

Çağrıya Türkiye“de en çok destek veren ilçenin Sapanca olduğunu söyleyen Sezgin, "Bu başarıda Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer“in desteği kuşkusuz ki göz ardı edilmeyecek kadar çok.

Başkanımızın geçtiğimiz günlerdeki destek çağrısından sonra şubemize gelenlerin sayısı daha çok artmış ve Türkiye“de bu çağrıya en çok destek veren ilçe Sapanca olmuştur.

Sapanca Ziraat Bankası Şubesinde 20 kilo altın toplandı

Yapılan görüşmede, ayrıca yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması çağrısına destek verilmesiyle Sapanca Ziraat Bankası Şubesinde 20 kilo altın toplandığı bilgisi verildi.
 
Bu tür girişimlerin ekonomiye büyük katkılar sağladığını belirten Yılmazer, konuşmasına şöyle devam etti:

Biliyoruz ki yastık altında duran altının kimseye faydası yok. Fakat ülke ekonomisine faydası büyük olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan“ın öncülüğünde başlatılan çağrıya cevap verilmesi neticesinde, ekonomiye yeni kaynak yaratılırken, yastık altı altınlar riskten korunarak yüzde 100 devlet garantisinde saklanma imkanı da buldu.

Çağrıya duyarsız kalmayan Sapancalı hemşehrilerimize, bu meseleyi milli mesele olarak kabul edip önemseyen ve Türkiye“de en çok destek veren ilçe olduğumuz için mutluyuz. Ülkenin gelişmesine katkı sağladıkları için Sapanca halkına tekrar teşekkür ediyorum.

Kaynak: internethaber

Son Haberler