Ekrem Köse“nin önlenemez yğkselişi

Ekrem Köse“nin Önlenemez Yğkselişi

Ekrem Köse'nin önlenemez yğkselişi
Eklenme Tarihi: 2021-08-07 16:21:55

BİZİM YAKA UFUK BULUT: 2014 yerel seçimlerde Battal İlgezdi Ekrem Köseyi siyasete davet etmesiyle başladı herşey.
Ekrem Köse Ataşehir amatör küküpler birliği başkanlığı yanısıra Çamoluk spor kulübü başkanlıgınıd yürütürken birden kendisini siyasetin içerisinde buldı.


Yerel seçimlerde sistemli çalışarak ve çalmadığı kapı bırakmayarak aslında o günlerde kendisi dikkatleri üzerine çekmişti.


2014 yerel seçimlerde meclis üyesi olarak hizmete  başlayan Köse Battal İlgezdl“nin verdiği görevlerde başarılı olması sonucunda başkan yardımcılığı görevine getirildi.


Saayın kösenin yetkilerinin genişlemesi sebebiyle kendisine intikal eden sorunları hiç ötelemeden derhal çözüme kavuşturması bizimde dikkatimizden kaçmadı.


Bizzat gazetemize vatandaşlardan intikaş eden bir kaç sorunu sayın Köseye kendim bildirdim.Bunlardan bir kaç örnek vereyim."Ferat paşanın sancak tepe sınırında bir sokakta çöp alınmıyormuş vatandaşın şikayeti üzerine Ekrem Köse“ye bildirdim aynı anda çözüme kavuştu bir yıldır takipteyiz hala düzenli çöpler alınmakta ve o mahalle vatandaşları mutlu." Kazanan Ataşehir belediyesi.


Bakkal köyünde bir vatandaşın annesi yatalak durumunda hasta yatağına ihtiyaçları varmış gazetemizden yardım istedi yine Ekrem Köseye bildirdim birgünde o vatandaşın sorununu çözdü.Kazanan Atraşehir.


Böyle örneklemeler oldukca fazla.Ben öncelikle  Battal İlgezdi“yi kutluyorum.Böyle çalışkan,halkın içinde,mütavazi bir kişiliği Ataşehir“e kazandırdığı için.


Ekrem köse bugünlerde ise memelketine ziyarette bulundu.Hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Köse CHP Alucra İlçe Başkanı  Osman Seferoğlu“nu,chp Çamoluk ilçe başkanı sayın Gazi Tatar“ı 
İyi Parti Alucra İlçe Başkanı Sayın Sedat Demirci“yi


Alucra Belediye Başkanı Sayın  Suat Aybar“ı  ve dahası hemşehrileri tarafından yoğun ilgi gören Kösenin özverili çalışmalarından kazanan Ataşehir olacaktır. başarılarının devamını diliyoruz.Bizim Yaka gazetesi olarak takipte oldugumuzu bilmenizi isteriz...

Ekrem Köse kimdir

Son Haberler