En Kısa Gecenin Rüyası Moda“da

Moda Sahnesi sezonu Shakespeare“in en şenlikli metinlerinden biriyle açtı. “En Kısa Gecenin Rüyası“ Mert Fırat, Melis Birkan, Onur Ünsal, Timur Acar ve Didem Balçınlı kadrosuyla perşembe akşamı başladı.

En Kısa Gecenin Rüyası Moda'da
Eklenme Tarihi: 2015-10-02 22:25:56

 

Moda Sahnesi yeni sezonu Shakespeare“in en eğlenceli oyunlarından "En Kısa Gecenin Rüyası" (A Midsummer Night“s Dream) ile 1 Ekim Perşembe akşamı açtı. Kavuşmak için çabalan âşıklar, periler, perilerin bir dargın bir barışık kral ile kraliçesi, oyuncular topluluğu ve yaz ortasında ormanda geçen büyülü bir gece. Bu şenlikli oyunu Moda Sahnesi yorumuyla Timur Acar, Mert Fırat, Onur Ünsal, Murat Tüzün, Didem Balçın, Melis Birkan, Volkan Yosunlu, Ezgi Coşkun, Hasan Demirtaş, Mert Şişmanlar, Alper Baytekin, Caner Erdem ve  Beyza Şekerci“den oluşan bir kadro sahneledi. Sahne tasarımını Bengi Günay“ın yaptığı oyunu Kemal Aydoğan yönetti. Emine Ayhan-Aysun Şişik“in çevirisiyle sahnelen "En Kısa Gecenin Rüyası"nın ışık tasarımı İrfan Varlı“ya, müzikler Can Güngör“e,koreografi ise Yeşim Coşkun“a ait. 

Oyun 1, 2, 3, 7, 8, 9 ve 10 Ekim“de saat 20.30“da 4 ve 11 Ekim“de ise saat 17.00“da Moda Sahnesi Büyük Salon“da görülebilir.

Topluluğun önceki sezonlardan süren oyunları "Bira Fabrikası", "Hamlet", "Köpek, Kadın, Erkek", "Bütün Çılgınlar Sever Beni", "Parkta Güzel Bir Gün", "Roberto Zucco" ve "Yamuk Yemek" de (Çocuk oyunu) bu sezon Moda Sahnesi“nde görübilecek.  

Son Haberler