Endonezya“dan "Elif"e Ödül

Kanal 7 ekranlarının iki sezondur devam eden sevilen günlük dizi filmi “Elif“ gösterildiği ülkelerde de zirveye oturdu. Endonezya“da yayınlandığı SCTV ödül töreninde en iyi yabancı dizi kategorisinde zirveyi kaptırmadı.

Endonezya'dan
Eklenme Tarihi: 2015-12-04 15:15:16

Yabancı dizi kategorisinde Amerika“dan alınan yapımlar yanında yakından bildiğimiz Muhteşem Yüzyıl, Bin Bir Gece, Kiraz Mevsimi, Paramparça gibi yapımlar yanında dünyada büyük popülariteye sahip “Game of Thrones” ile yarışan günlük dizi bütün rakiplerine izleyenlerin övgüsüyle açık ara fark atarak ödüle layık görüldü. Kamera önü ve arkasında çalışanlar için bu ödül önemli bir moral motivasyonu oldu.

 

250. Bölümü çekilen “Elif” isimli günlük dizi filmin yapımcıları İnci Gülen ve Sevda Kaygısız, aldıkları ödülden sonra tüm ekibe 300. bölümde kutlama olarak bir parti organize edecekler. 28 kişilik kamera önü oyuncu ekibi ve 150 kişilik kamera arkası çalışan kadrosuyla 300.bölümde verecekleri partiyle bir anlamda gövde gösterisi de yapmaya hazırlanan yapımcılar, zor yoldaki başarılı yolculuklarını kutlayacaklar.

Son Haberler