GÖKHAN YÜKSEL BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Binası’na ziyaret gerçekleştirerek belediye personeli ile bir araya geldi.

GÖKHAN YÜKSEL BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Eklenme Tarihi: 2019-03-15 17:02:12

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Gökhan Yüksel, kendisine eşlik eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Cengiz Türkmen, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tozkoparan ve beraberindekilerle Kartal Belediyesi“ne gelerek belediye personeli ile buluştu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi“nin Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel tek tek gezip sohbet ettiği belediye personeline "Çözüm odaklı bakışımızı eksik etmiyoruz. Aynı felsefe ve aynı anlayışla, daha da enerjik, daha da dinamik bir şekilde Kartal halkına hizmet edeceğiz. O yüzden keyfinizi ve moralinizi yüksek tutun, çalışkanlığınızı eksik etmeyin. Her şey güzel ve keyifli gidiyor. 1 Nisan sabahı da aynı şekilde, güzel ve mutlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu anlamda değişen bir şey olmayacak, sadece daha hızlı, çözüm odaklı ve güler yüzlü anlayışımızı hızlıca hayata geçireceğiz. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum." dedi.

Son Haberler