HEDEFİM "ATAŞEHİR“DE ÇANKIRILILARI TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAK...

Ataşehir ÇERDEB Dernekler Başkanı Erol Tepebaşı “ Tüm Çankırılar Derneği“ni kurduk."

HEDEFİM
Eklenme Tarihi: 2019-01-29 03:13:28

Ataşehir ÇERDEB Dernekler Başkanı Erol Tepebaşı “ Tüm Çankırılar Derneği“ni kurduk. Mehmet Bağcı“yı Selami abi ile tanıştırdım. Sonra baktık ki; Mehmet Bağcı  beraberinde  100 kişiyi dernekte bulunduramayacak.


YÜKSEL ÇELİK GECEYİ ORGANİZE ETTİ


Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı, Yüksel Çelik“in organizesi ile Ataşehir“e geldi. Çankırılar.Derneği Balkanı Mehmet Bağcı“nın daveti ile değil. Protokolda olanlar ile diğer ilçelerden gelenler Yüksel Çelik o akşam organizasyomda olduğu için geldiler .


İŞTE ÇERDEB BAŞKANI EROL TEPEBAŞI“NIN AÇIKLAMASI


“ Tüm Çankırılar Derneği“ni biz rahmetli Selami abi ile birlikte kurduk.  Mehmet Bağcı benim eskiden arkadaşımdı. Bana geldi "canım sıkılıyor“ dedi. Bunu ben Selami abi ile tanıştırdım. Yönetim değişecekti. Mehmet“i başkan yapalım“ dedim.  “Gel seni başkan yapalım“ diye söylediğimde “ben bu işlerden anlamam“ dedi. Bunun üzerine biz bu sevgi işi maddi ve manevi yardımcı olacağız“ dedik ve kabul etti. 


Başkan olduktan sonra, ne hikmetse, benimle ilgili muhalefete başladı. Muhalefetinin ardından Çankırılar Federasyon Başkanına “benim Fetöcü  olduğumu“ söylüyor. Gittim kendisine sordum. “Benimle ilgili derdin ne? "diye cevap veremedi.


Tanıdığı gazeteciler üzerinden beni yok etmeye çalıştı. Kendisine " Mehmet Bağcı bir düşüncen varsa biz sana yardımcı oluruz. Kafanın arkasında başka şeyler varsa başarılı olamazsın."dedim .


“ MEHMET BAĞCI ARKASINDA YÜZ KİŞİ TOPLAYAMAZ“


Ataşehir“de yapılan gece, Mehmet Bağcı“nın düzenlediği bir organizasyon değil. Burada o kadar tanıdığı yok yardımcı olabilmek için derneğinde olanların hepsini biz üye yaptık. Mehmet Bağcı ismen duyulmuş değildi o sıralar ,bizim yaptıklarımız ortada partili partisiz olan herkes yaptığımız her oluşumda bize destek verir. 


O akşam oraya insanların sağdan soldan gelmesini Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcımız Yüksek Çelik sağladı. O geceninde finansmanını da o karşıladı öyle olunca oraya insanlarımız Yüksel Çelik“in hatırına geldiler. 


Allah razı olsun, Yüksel Çelik her konuda bizlerin yanında yer almıştır. Tüm Çankırılar Derneği“nin mobilyalarını da o almıştır. Çerkes ve Sacak Belediye Başkanları Çelik olduğu için geldiler. Mehmet Bağcı bunları aramamıştır , orada protokolda olanların hepsi o gün Yüksel Çelik için gelmiştir. 


Çankırılar Dernekler Federasyonu“nda Genel Başkan Yardımcısıyım. Mehmet Bağcı gidiyor federasyon başkanına “Erol Tepebaşı“nı yönetimden çıkar“ diyor.


Güldüm tabi, Mehmet Bağcı“nın Çankırılar anlamında benim önümüme geçme şansı yok. Yüzde bir şansı yok. Neye göre geçecek. Yıllardır emek verdim hemşehrilerim için, onlarda bunu bildikleri için bizden desteğini esirgemezler.“dedi.

Son Haberler