Herkes onu bekliyordu müjdeyi verdi

Sezen Aksu ile Yıldız Tilbe“nin 25 senelik küslük geçtiğimiz günlerde sona ermişti. İkili Sezen Aksu“nun Kanlıca“daki ev ortamında tekrardan barışmıştı. 

Herkes onu bekliyordu müjdeyi verdi
Eklenme Tarihi: 2018-01-04 20:28:07

Sezen Aksu duygularını, ““Belki şehre yıldız gelir, geç oldu güç olmadı““ diyerek ifade etmişti. 

Öte taraf Yıldız Tilbe ile Sezen Aksu“nun barışması sevenlerini de bir hayli mutlu etti. İkili için ““Keşke birlikte şarkı yapsalar““ mesajları sosyal medyayı doldurmuştu.

Yıldız Tilbe, müjdeyi Twitter“dan verdi. Sezen Aksu“nun kendisi için bir şarkı hazırladığını açıklayan Yıldız Tilbe, ““Sevgililer Günü“ne yetişir inşallah““ 

Sezen Aksu, 1991 senesinde İzmir“de gittiği bir pavyonda sahnede Yıldız Tilbe“yi görür. Tilbe“nin sesi Sezen Aksu“yu çok etkiler ve o günden sonra Yıldız Tilbe, Minik Serçe“nin vokalistliğini yapmaya başlar.

O dönem Sezen Aksu, 1994 senesinde kaybettiğimiz genç ve başarılı besteci Uzay Heparı ile büyük bir aşk yaşamaktadır.

1992 senesinde Sezen Aksu eve geldiğinde Yıldız Tilbe ile Uzay Heparı“yı birlikte yakalar. (Yıldız Tilbe, yakalanmadıklarını, olayı Sezen Aksu“ya kendisinin anlattığını iddia eder). Ardından Yıldız Tilbe“yi evinden kovar ve vokalistliğinden de çıkarır.

Heparı, 1993 senesinde modacı Zeynep Tunuslu ile evlenir. 20 Mayıs 1994 günü ise motosikletiyle giderken Etiler Koç Köprüsü“nde sanatçı Demet Akbağ“ın arabasına arkadan çarpar ve 11 gün sonra vefat eder.

Kaynak: internethaber

Son Haberler