Heykeli Dikiliyor!

Galatasaray ile Trabzonspor arasında dün akşam İstanbul“da oynanan maçta hakem Deniz Ateş Bitnel“in bordo-mavili 4 futbolcuya kırmızı kart göstermişti. Maçı 7 kişi ile tamamlayan Trabzonspor“un 2-1 mağlup olduğu olaylı karşılaşmada bordo mavili ekibi

Heykeli Dikiliyor!
Eklenme Tarihi: 2016-02-22 23:19:12

Hakem kararlarını eleştiren Trabzonspor maçın ardından resmi internet sitesinde, Salih Dursun“un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafını paylaşarak altına "Türk futbolunun KARA gecesi" diye yazmıştı.

Trabzonspor daha sonra da, Salih Dursun“un hakeme kart gösterdiği anın fotoğrafını tişörtlere basarak resmi ürünlerini sattığı TS Club mağazalarında pazarlama kararı almıştı.  

Yankıları giderek artan olay ABD basının da bile haber olurken bu kez Trabzon“un Yomra ilçesinin belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, Salih Dursun“un ismini bir sokağa verme kararı aldıklarını açıkladı.

Başkan Sağıroğlu, “Galatasaray maçında haksızlığa karşı dik duruş sergileyen Salih Dursun“un ismini ilçemizde bir sokağa verme kararı aldık.

En yakında zamanda belediye meclisimizde konuyu gündeme alacağız” dedi. 

Bunun ardından Trabzon“un Maçka ilçesinde Salih Dursun“un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın heykelinin bir parkın girişine dikileceği iddia edildi.

Son Haberler