İNİNAL, İPARA ve YES CLUB’IN YENİ İLETİŞİM AJANSI FEVERAN OLDU

Finansal teknolojiler sektörünün önde gelen markaları ininal, iPara ve Yes Club stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

İNİNAL, İPARA ve YES CLUB’IN YENİ İLETİŞİM AJANSI FEVERAN OLDU
Eklenme Tarihi: 2019-03-13 19:56:06

2012 yılında Türkiye“yi ön ödemeli kartlarla tanıştırarak sektörün gelişiminde öncü bir rol üstlenen yeni nesil ödeme platformu ininal, Türkiye“nin ilk online ödeme hizmeti iPara ve kullanıcılarına sunduğu avantajlarla öne çıkmaya hazırlanan Yes Club; stratejik iletişim danışmanlığı konusunda yeni nesil yaratıcı iletişim ajansı Feveran İletişim ile el sıkıştı.

Piyasada 3 milyonun üzerinde ön ödemeli kartı bulunan ininal, 50 binden fazla perakende ve ATM noktasında kullanıcılarına bakiye yükleme, yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilme olanağı sunuyor. Düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleri sunan ininal Cüzdan uygulaması ve ininal MasterCard“ları ile de yüzbinlerce kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

ininal, piyasada 3 milyonun üzerinde ön ödemeli kartı ve tüm akıllı telefonlar için ininal Cüzdan uygulamasını kullanıcılara sunuyor. BDDK lisanslı ininal, kurumsal müşterilerine ve girişimlere ise özel platformlar geliştirerek ortak markalı kartlar sağlamanın yanı sıra toplu ödeme ve çalışan ödüllendirme sistemi de sunuyor.

iPara, 12 bin mağazanın 10 kart ailesinden elektronik ortamda ödeme almasına aracılık ediyor. 2017 yılında ödeme hizmeti konusunda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)“dan lisans alan iPara,  SanalPOS ve SanalPOS“a bağlı katma değerli servisler sunuyor.

Yes Club ise sunduğu avantajlar ile kullanıcıları için harcadıkça kazandıran ve kullanıcının cebindeki paraya değer katan bir platform olarak öne çıkmaya hazırlanıyor.  

Ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirme hizmetleri sunan yeni nesil yaratıcı iletişim ajansı Feveran İletişim; ayrıca dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti veriyor.

Son Haberler