İSTANBUL“UN NEZİH YÜZÜ "ALACA MEYHANE"

Alaca Meyhane eğlence severleri bekliyor..

İSTANBUL'UN NEZİH YÜZÜ
Eklenme Tarihi: 2019-01-27 19:45:19

İstanbul“un Cihangir semtinde kapılarını eğlence sevenlere açan Alaca meyhanemodern meyhane anlayışına uygun bir yapıda hizmet veriyor.

İstanbul gece hayatı sevenlere yeni bir soluk getiren mekânda, en yakın dostlarınızla bir araya gelerek, birbirinden lezzetli mezeler ve eğlenceler eşliğinde unutulmaz zamanlar geçireceksiniz.

Türk mutfağının benzersiz lezzet ustaları, profesyonel servis ekibi ve kaliteli müzisyenleriyle eğlenceyi doruğa çıkaracak olan alaca meyhanede, boğaz manzarasının güzelliğiyle kendinizden geçeceksiniz.

 

Alaca meyhane Dj performanslarıyla sizi gecenin ritmine hazırlıyor, ilerleyen saatlerde oryantal ve zenne şovlarıyla coşkuyu en uç noktalarda yaşatıyor.

Birbirinden lezzetli mezelerle damak tadınıza hitap edecek olan lezzet ustaları, ara sıcak ve 10 çeşit mezeyle adeta şölen havasında bir gece geçirmenize olanak sağlıyor.

Menüde Ne Var ?

Alaca meyhanede, lezzet ustaları tarafından günlük olarak hazırlanan ara sıcaklar ve mezelerle geceye hazırlık yapacak, doyulmaz lezzetlerle dost ve sevdiklerinize şölen havasında geçen bir gece yaşatacaksınız.

Ara Sıcaklar: Mesleğinde zirve yapmış usta aşçılar tarafından hazırlanan ara sıcaklar, lezzette ayrıcalık yaratıyor.
• Samosa Böreği
• Yaprak ciğer,

Meze çeşitleri
• Humus
• Cevizli Muammara
• Atom
• Bombay Pilaki
• Börülce Salatası
• Fava
• Hardal Soslu Patates Salatası
• Haydari
• Maydonoz Salatası

• Patlıcan Salatası

• Zeytinyağlı Yaprak Sarması ( Vişneli )

Alaca meyhanede içkinizi yudumlarken tadacağınız enfes lezzetler arasında yer alıyor.

Alaca Meyhanede Müziğin Coşkusunu İçinizde Hissedeceksiniz

Birbirinden coşkulu programlarla ve sürpriz sanatçılarla kapılarını hizmete açan alaca meyhane İstanbul un en trend eğlence mekanları arasına girmeye hazırlanıyor. Müziği ve eğlenceyi farklı renklerde yaşamak isteyenlere uygun olarak hazırlanan eğlence programı,

20.00- 23.00: Fasıl programı

23.00-01.00: DJ sahne performansı

Farklı günlerde farklı sanatçıların sahne alacağı mekânda, dansöz şovları eğlenceyi doruklarda yaşatıyor. Fasıllı meyhane sevenlerin tüm beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak olan programda, anılarınızı tazeleyecek, kendinizi fasıl heyetimize eşlik ederken bulacaksınız. 

 

Yeni nesil meyhane konseptiyle İstanbul gece hayatına farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan mekân, gece hayatında kendini özel hissetmek isteyenlerin buluştuğu ortak adres olacak gibi görünüyor. İstanbul“da uzun yıllardır gece hayatının içerisinde bulunan mekân işletmecileri, tecrübe ve bilgi birikimlerini alaca meyhanede gün yüzüne çıkarıyor 

İstanbul eğlence mekânları arasında, bulunduğu konum itibarıyla özel bir yere sahip olan mekân, eşsiz boğaz manzarasında unutulmaz gecelerin yeni adresi olmaya aday. Farklı kültürlere ve yaş gruplarına hitap edecek şekilde dizayn edilen mekân, özel günler, yaş günleri, grup yemeklerinde oldukça uygun fiyatlarla hizmet veriyor. 

 

İstanbul Taksimde Modern Meyhane

Meyhane kültürünün unutulmaya yüz tuttuğu günümüzde, alaca meyhane gecelerine katılarak meyhane kültürünü yeniden yaşayacak, geçmiş yılların özlemini elle tutulurcasına hissedeceksiniz. Birbirinden usta müzisyenlerden oluşan fasıl ekibi tarafından sunulan fasıl geceleri, hayatınızın en güzel günlerinden biri olarak daima anılarınızda yaşayacak.

 

Hafta içi veya hafta sonlarında aynı hizmet kalitesiyle eğlenebileceğiniz alaca meyhane, klasik müzikten, pop müziğe kadar her branşta en kaliteli müzisyenlerle ve sahne şovlarıyla hizmet sunuyor. Eğlence alışkanlıklarınızı değiştirmeye aday bir kadroyla İstanbul gece hayatı sahnesine giriş yapan mekân, eğlence denilince akla ilk gelen adres olma yolunda ilerliyor.

İstanbul cihangir eğlence mekânları arasında uygun fiyat ve kaliteli eğlence programlarıyla öne çıkan mekân, yakın dost ve sevdiklerinizi kusursuz bir şekilde ağırlayabileceğiniz niteliklere sahip. Profesyonelliğin getirdiği kusursuzluğa sahip servis ekibinden, doyumsuz lezzet üreticisi ustalara kadar büyük bir özenle hizmet veren alaca meyhane personeli, eğlence hayatının içinden gelen işletmecileriyle birlikte fark yaratıyor.

İstanbul müzikli eğlence mekânları arasında gerek bulunduğu konum gerekse profesyonel işletme anlayışıyla çok ses getirecek gibi görünen alaca meyhane, dost ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz en güzel gecelerinize ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacaktır.

Son Haberler