İYİ PARTİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITIM TOPLANTISI

"BAĞCILAR“I FARK ATARAK ALACAĞIZ"

İYİ PARTİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITIM TOPLANTISI
Eklenme Tarihi: 2019-02-03 03:05:30

İYİ Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Muhammet Bayram için Bağcılar İlçe Teşkilatında bir tanıtım programı düzenlendi. Belediye Başkan Adayı Bayram "Bağcılar“ı fark atarak kazanacağız " dedi. İl Başkanı Buğra Kavuncu da değerler çerçevesinde yapılacak İYİ belediyeciliğe vurgu yaptı.
 

İYİ Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtmaya Bağcılar“dan başladı. Bağcılar Adayı Muhammet Bayram için ilçe teşkilatında bir toplantı düzenlendi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, seçim sürecindeki ilk aday tanıtım toplantısının uğur getirmesini temenni ederek CHP ve İYİ Parti arasındaki güç birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Hukukun üstünlüğü, liyakat, Anayasamızın ilk dört maddesine ilişkin hassasiyete vurgu yaparak, bu hassasiyetlerle hareket edildiğini ifade etti..

Geçen yıl içinde binlerce gencin ülkeden ayrıldığını hatırlattı, adalet duygusunun zarar gördüğünü belirtti. Değerlerimizin zedelendigini belirten Kavuncu, bunların beka sorununu teşkil ettiğini, bunun da sorumlusunun iktidar partisi olduğunu dile getirdi.

Değerler çerçevesinde İYİ Belediyeciliğin yapılacağını ifade eden Kavuncu, Bağcılar Belediye Başkan Adayı Muhammet Bayram“a başarılar diledi.. 

İYİ Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Muhammet Bayram ise "İYİ bir yola çıktık. Çok heyecanlıyız. Güç birliğimizden dolayı sorumluluğumuz daha da fazla. Bunun da farkındayız. 10 gün sonraki büyük aday tanıtımımızda projelerimizi daha ayrıntılı paylaşacağız. Daha kuvvetli bir şekilde sahada olacak ve sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz." diye konuştu.. 

"Biz Bağcılar“ı fark atarak kazanacağız" diyen Bayram, Bağcılar“ı iktidar getiren bir ilce olarak niteledi.

İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Yiğit de İl Başkanı Buğra Kavuncu“ya desteklerinden ötürü teşekkür ederek, "Bağcılar olarak İYİ Parti“den ne istediysek aldık. Şimdi çok çalışarak karşılığını verme zamanı" diye konuştu.

Son Haberler