Işın Karaca: Anladık, taş gibiyim ama...

Türk Pop Müziği“nin güçlü sesi Işın Karaca, Ataşehir Belediyesi“nin 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlediği özel konserde muhteşem sahne performansı, sesi ve esprileriyle öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 25 kilo vererek 36 bedene düşe

Işın Karaca: Anladık, taş gibiyim ama...
Eklenme Tarihi: 2015-11-28 18:30:33

Ataşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle öğretmenler için özel bir kokteyl ve Türk Pop Müziği“nin güçlü seslerinden Işın Karaca Konseri hazırladı. 27 Kasım 2015 Cuma günü akşamı Silence İstanbul Otel“de düzenlenen etkinliğe Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediyesi yöneticileri, çalışanları, Meclis Üyeleri, çok sayıda öğretmen ve basın mensubu katıldı.

Konserde sahne alan Işın Karaca güzel sesi, esprileri ve muhteşem sahne performansıyla öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı. "Yetinmeyi bilir misin" şarksıyla konsere başlayan ünlü sanatçı, muhteşem fiziğiyle de dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde kilolarından kalıcı olarak kurtulmak için ameliyat masasına yatan Işın Karaca, 25 kilo vererek 36 bedene düştü. Haşimato tiroidi hastalığı ve metabolizma sorunları sebebiyle sık sık kilo alıp veren Karaca, fit görüntüsü karşısında sürekli fotoğrafının çekilmesine de espriyle karışık sitem etderek, "Herkesin elinde kamera, çekmeye çok meraklıyız. Bırakın, eğlenceye bakın.

Anladık hatun taş gibi ama yapacak bir şey de yok... Değerli öğretmenlerimiz; Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. İyi ki varsınız. En küçüğünüzden en büyüğünüze sizlerden öğrenecek o kadar çok seyimiz var ki... Teşekkür ediyoruz, sabrınıza... Teşekkür ediyoruz, gelecek nesillere gerçekten eğitim vermeye çalıştığınız için... İyi ki varsınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun" diye konuştu. Arabesk, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği“nin unutulmaz şarkılarını kendine has üslubuyla yorumlayarak izleyenleri coşturan Işın Karaca, muhteşem konserin sonunda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından çiçek takdim edilerek uğurlandı. 

Son Haberler