İstanbul“un en büyük eylence merkezi "Ataşehirde"

Watergarden İstanbul Bugün Kapılarını Lezzet Ve Eğlence Severlere Açıyor.

İstanbul'un en büyük eylence merkezi
Eklenme Tarihi: 2016-07-29 23:28:35

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkeziWatergarden İstanbul, 30 Ağustos“ta gerçekleşecek büyük açılış öncesi muhteşem havuz show“ları, özel peyzaj düzenlemeleriyle şehrin içinde yemyeşil, nefes alan, eğlence dolu 15 bin metrekarelik şehir parkı ile İstanbullulara merhaba diyor.

Yemyeşil doğasıyla Ataşehir“in en keyifli parkında rengârenk çocuk alanları, heyecan ve adrenalin dolu macera parkı ve Türkiye“nin ilk show havuzunda muhteşem su ışık ve ateş gösterileri ile ziyaretçilerine merhaba diyecek olanWatergarden İstanbul, birbirinden keyifli etkinlikleri,lezzet dolu ikramları ve özel sürprizleriyle bugün 16.00“dan itibaren ziyaretçilerini bekliyor.

Watergarden İstanbul Hakkında

Eşsiz Gösteri Havuzu

Watergarden İstanbul“un kalbi konumundaki, 5 bin metrekare alan üzerine kurulu gösteri havuzu, Avrupa“da bir yaşam merkezi içinde yer alan "en büyük ve en gelişmiş"gösteri havuzu niteliğini taşıyor. Watergarden İstanbul“da gösteri havuzuyla; su, müzik, ateş, lazer, ışık ve eşsiz koreografi eşliğinde etkileyici şovlar ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor. Watergarden gösteri havuzu yapımını Almanya“dan OASE firması üstlendi. Gösteri havuzunun kreatif çalışmalarıyla ilgili de Almanya, Singapur ve İngiltere“den önemli firmalar çalışmalarını sürdürüyor.

15 bin metrekarelik Şehir Parkı

Watergarden İstanbul“da ayrıca içinde ip parkuru, macera parkı, skate park, çocuk parkı da bulunan, çok çeşitli bitkinin ve ağaçların yer aldığı, 15 bin metrekarelik Şehir Parkı kuruluyor. Yemyeşil bir alan olarak konumlanan ve açık alanların yarısını kaplayacak olan park; bitki çeşitliliğiyle bölgenin oksijen deposu da olmaya aday.

Gastronomi Merkezi

Gastronomi ve eğlence merkezi olarak konumlanan Watergarden İstanbul“da; Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye“nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların İstanbul“daki ilk adresleri, Anadolu ilk defa yer alacak markalar, en sevilen markaların en özel lezzet noktaları yer alacak. Her biri muhteşem şov havuzunun etrafında konumlandırılmış restoranlar, bistrolar, cafeler ve foodcourt“ta; suyun ferahlığı ve şovların görkemiyle her yemek eşsiz bir ziyafete dönüşecek.

Nostalji Sokağı

En az 50 yıllık geçmişi olan lezzetlerin bulunacağı Nostalji Sokağı“nda, bugün hala büyük bir keyifle tüketilen her bölgeden yiyecek ve içeceklerin yer aldığı markalar da yer alacak. Tadı hep damağımızdaki yöresel tatlar, saklı mutfakları ile Türk yemek kültürü Nostalji Sokağı“nda yaşayacak.

Organik Pazar

Dünyada sağlıklı yaşam trend“inin hızla artması, doğal ürünlere gösterilen talebin çoğalmasından yola çıkarak planlanan Organik Pazar da, haftanın yedi günü açık kalacak.Taptaze, yöresel lezzetlerin yer aldığı Organik Pazar; domatesin tadını, salatalığın gerçek kokusunu unutanlar için yepyeni bir adres olacak.

Eğlencenin Yeni Adresi

Ataşehir“de konumlanacak Watergarden İstanbul“da; ayrıca 10 salonlu sinema kompleksi, yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4000 kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu, eğlence kulüpleri, çocuklar ve yetişkinlere hizmet verecek mutfak sanatları okulu, spor merkezi,çocuk oyun alanı, çocuk yuvası yer alıyor.

Eşsiz bir lokasyon: Ataşehir

İstanbul“un en modern ve yüksek nüfuslu semti Ataşehir“de, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi“nin yanında yer alan Watergarden İstanbul milyonlarca İstanbulluya, yerli ve yabancı turistlere eşsiz bir deneyim sunacak. Watergarden İstanbul; birincil kapsama alanında 1 milyon, ikincil kapsama alanında 2 milyonu aşkın İstanbullu“nun çekim alanının merkezinde yer alıyor. Genç nüfusuyla dikkat çeken, orta ve üstü gelir seviyesi olan Ataşehir bölgesinin eğitim seviyesi çoğunlukla üniversite mezunlarından oluşuyor.

Son Haberler