KARTAL BELEDİYESİ, İŞ ARAYANLAR İLE İŞVERENLERİ BULUŞTURDU

İşverenle işsizleri buluşturmaya devam eden Kartal Belediyesi; Ekolojik Eğitim Çadırı’nda iş arayan vatandaşlarla firma temsilcilerini bir araya getirdi.

KARTAL BELEDİYESİ, İŞ ARAYANLAR İLE İŞVERENLERİ BULUŞTURDU
Eklenme Tarihi: 2019-05-20 23:38:44
> > > > > >

İşverenle işsizleri buluşturmaya devam eden Kartal Belediyesi; Ekolojik Eğitim Çadırı“nda iş arayan vatandaşlarla firma temsilcilerini bir araya getirdi.

 

18 Vatandaş, İş Sahibi Oldu

 

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü şirketlere köprü görevi görerek işçi ile işvereni buluşturmaya devam ediyor. Gerçekleşen buluşma kapsamında iş arayan vatandaşlar ile işverenler buluşturuldu. Etkinlik sonunda, 18 vatandaş, yeni işine kavuşmuş oldu.

Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı“nda gerçekleştirilen etkinlikte temizlik personeli arayan Mutlubiev adlı firma ile iş arayan vatandaşlar buluşturuldu. Etkinliğe, Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra; Mutlubirev adlı firmanın yetkilisi ve Kartal Belediyesi“nin İnsan Kaynakları havuzunda kaydı bulunan 37 aday katıldı. Yapılacak iş ile ilgili olarak; yapılacak işin niteliği ve çalışma koşulları hakkında bilgi veren firma yetkilisi, adayların sorularına da cevap verdi. Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından 18 vatandaş, yeni işine kavuştu.

>  >  > >  > > ="margin-left:20px"> > >  >  ="margin-left:20px"> > > > >  >  >  >  ="margin-left:-16px"> >  > 
Son Haberler