KARTAL BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ, EĞİTİMDE GÖZ DOLDURUYOR

Türkiye’nin en fazla kreş sayısına sahip belediyesi olan Kartal Belediyesi ile çocuklar; çağdaş, yetenek ve becerilerini destekleyen eğitimlerle fark yaratıyor.

KARTAL BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ, EĞİTİMDE GÖZ DOLDURUYOR
Eklenme Tarihi: 2019-05-22 02:14:29

Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 800“ü aşkın öğrenci; Türkiye Cumhuriyeti“nin değerlerine bağlı olarak, sanat ve sporla iç içe yetiştiriliyor. Ayrıca, Türkiye“nin ilk ve tek alerjik kreşine de yine Kartal Belediyesi ev sahipliği yapıyor.

 

Kartallı ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirilen ve çağdaş, ilerici eğitim anlayışıyla faaliyetlerini yürüten Kartal Belediyesi kreşleri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın tarafından ziyaret edildi. Başkan Yardımcısı İmam Aydın“a ziyareti sırasında, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Nazlı Enif Dipşar ve kreş öğretmenleri eşlik etti.

 

Kreşlerdeki; sınıflar, yemekhaneler ve oyun alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı İmam Aydın, yürütülen çalışmalar hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel“in kreşlere çok fazla değer verdiğini vurgulayan Başkan Yardımcısı İmam Aydın, kreşlerde çalışan personele de özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Daha sonra dolaştığı sınıflarda minik öğrenciler ile sohbet eden Başkan Yardımcısı İmam Aydın, çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

Son Haberler