KARTAL BELEDİYESİ YAŞLI BAKIM VE HUZUREVİ’NDE KURTARMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün liderliğinde enerji verimli bir yapı olarak Kartallılara hizmet veren Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nde; çalışan personel için, olası bir durumda asansörde mahsur kalanların kurtarılmasına yön

KARTAL BELEDİYESİ YAŞLI BAKIM VE HUZUREVİ’NDE KURTARMA EĞİTİMİ VERİLDİ
Eklenme Tarihi: 2019-03-13 19:07:56

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü, Bina Yönetim Şefliği ile periyodik bakım yapan firma çalışanlarının öncülüğünde huzurevi çalışanlarına verilen eğitimde; asansörde mahsur kalanları kurtarmanın yanı sıra sıkışma ve cihaz arızası olaylarına karşı müdahale teknikleri ve giriş yöntemleri, elektrik kesilmesi anında yapılması gerekenler, manüel olarak asansörün istenen katın seviyesine indirilmesi ve kumanda odasında yapılması gerekenler konusunda da bilgiler aktarıldı.

 

Teorik eğitim sonrasında, ilgili personelin tecrübe kazanabilmesi için Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi“nde bulunan asansörlerde de uygulamalı eğitim verildi. Uygulamalı eğitimde asansör içerisinde kalanları kurtarmak için ilk olarak makine dairesinde yapılması gerekenler anlatıldı. Daha sonra ise asansör kabin kapısının nasıl açılacağı ve kabin içerisine giriş için izlenmesi gereken kurallar, eğitmenler eşliğinde personele aktarıldı..

 

Son Haberler