KARTAL’DA GÖRME ENGELLİLER SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Kartal Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla görme engelliler için özel olarak düzenlenen satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı.

KARTAL’DA GÖRME ENGELLİLER SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
Eklenme Tarihi: 2019-05-13 21:25:09

Kartal Belediyesi Hizmet Binası“nda düzenlenen Görme Engelliler Ödüllü Satranç Turnuvası“na; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Kartallı vatandaşlar katıldı.

 

Kartal Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen turnuvada, 9 görme engelli sporcu yer aldı. 11-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen turnuvanın açılışına katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, her biriyle yakından ilgilendiği sporculara, başarılar diledi.

Turnuvada; 1. Uğur Deniz, 2. Serdar Engün ve 3. Gökhan Güngör oldu. Turnuvanın kapanışında dereceye giren sporculara ödülleri; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Gülay Boyraz ve Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir tarafından verildi.

 

Son Haberler