KARTAL’DA “SANATIN RENKLERİ“ SERGİSİ VE SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sanatın Renkleri“ adlı bir sergi düzenledi. 29 sanatçı tarafından hazırlanan eserlerin sergilendiği etkinliğin ardından sanat ve sanatçıların konuşuld

KARTAL’DA 'SANATIN RENKLERİ' SERGİSİ VE SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ
Eklenme Tarihi: 2019-02-12 18:18:11

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi“nde düzenlenen etkinliğe Onur Konuğu olarak Prof. Dr. Nurseren Tor ve sanatçılar; Akın Ok, Ayben Duru, Aylin Ataç, Berrin İlhan, Binali İlgün, Deniz Tokgöz, Esra Bezci, Dilruba Erenler, Diren Kartal, Funda Keskinci, Gonca Karapınar, Hüseyin Alemdar, Hüseyin Güneri, İrfan Seçkin, Mehmet Çiçek, Mehmet Kılıç, Mehmet Koç, Mehmet Özgür Ersan, Meral Tan, Mükerrem Turhan, Nihan Güres, Niyazi Yaşar, Nur Gökırmaklı, Nursen Aydeniz, Selma Kır, Serap Aslı Araklı, Şükran Yangın Üst, Veysel Deneç“in yanı sıra çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı.

Serginin açılışında, etkinliğe onur konuğu olarak katılan Prof. Dr. Nurseren Tor, canlı performans sergileyerek kahve telvesinden bir portre çizdi. Daha sonra da etkinliğin söyleşi kısmına geçilirken Prof. Dr. Nurseren Tor, sanat ve sanatçı ışığı ile ilgili bir konuşma yaptı. Mersin“de gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinden de bahseden Tor, sanatçıların bu gibi sorumlulukları almasının gerekliliğine vurgu yaptı.

Etkinlik sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Ressam Harika Menteş tarafından etkinliğin onur konuğu Prof. Dr. Nurseren Tor“a, Kartal heykelciği takdim edildi.

 

Son Haberler