KARTALLILAR, FİNAL FOUR HEYECANINI MEYDANLARDA YAŞADI

Kartal Belediyesi, Basketbol THY Avrupa Ligi Final Four elemelerine kalan Türk takımları Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in karşılaşmalarını; Soğanlık Kültür Merkezi ve Kartallı Kazım Meydanı’ndaki ekranlardan canlı yayında vererek nefes kesen Final Four

KARTALLILAR, FİNAL FOUR HEYECANINI MEYDANLARDA YAŞADI
Eklenme Tarihi: 2019-05-21 00:06:58

 

Kartal Belediyesi, Basketbol THY Avrupa Ligi Final Four elemelerine kalan Türk takımları Fenerbahçe ve Anadolu Efes“in karşılaşmalarını; Soğanlık Kültür Merkezi ve Kartallı Kazım Meydanı“ndaki ekranlardan canlı yayında vererek nefes kesen Final Four  heyecanını vatandaşlarla paylaştı.

 

17 Mayıs“ta Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanan yarı final karşılaşması, Kartallı Kazım Meydanı, 19 Mayıs“ta Anadolu Efes ile CSKA Moskova arasında oynanan final karşılaşması ise Soğanlık Kültür Merkezi önündeki ekranlardan naklen izlendi. Basketbol severler, organizasyona yoğun katılım gösterirken, Kartal Belediyesi“nin ekranlarından Final Four heyecanı yaşandı.

 

Kupa CSKA Moskova“nın Oldu

 

Basketbol THY Avrupa Ligi Final Four organizasyonunun final maçında Rusya temsilcisi CSKA Moskova, temsilcimiz Anadolu Efes karşısında 91-83 skorla 2018-2019 sezonunun şampiyonu olurken, Anadolu Efes şampiyonayı ikinci tamamladı. Fenerbahçe Beko Avrupa dördüncüsü olarak tamamladı.

Son Haberler