KÜÇÜKALİOĞLU VAKFI’NIN İFTAR PROGRAMINA BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Küçükalioğlu Vakfı“nın iftar programına bir ziyaret gerçekleştirerek vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Berat Küçükali, vakıf üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

KÜÇÜKALİOĞLU VAKFI’NIN İFTAR PROGRAMINA BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN ZİYARET
Eklenme Tarihi: 2019-05-24 02:38:57

Başkan Gökhan Yüksel, Çavuşoğlu Mahallesi“nde verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtıktan sonra, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ile birlikte Cevizli“deki Kartal 75.Yıl Stadı yanındaki Kartal Belediyesi iftar çadırında düzenlenen programa geçti. Kartal Belediyesi ve Küçükalioğlu Vakfı işbirliği ile Kartal“da kurulan sabit iftar çadırında gerçekleştirilen programa iş ve siyaset dünyasından pek çok isim katıldı. 

 

“Dayanışmamız Devam Edecek”

 

Başkan Gökhan Yüksel programda yaptığı konuşmada, "Bu akşam sizinle beraber burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Küçükalioğlu Vakfı“na başkanının gençlik eli değmiş. Küçükali Vakfı“nın çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Ben burada yapılan çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü artık dayanışma ve dayanışma duygusu, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü sık rastlanılmayan şeyler... Aslında Ramazanın Ayı“nın ruhunu da bunlar oluşturuyor. Bir elin verdiğini, diğerinin görmemesi ve vatandaşa hizmet anlayışı... Bu dayanışmamız devam edecek; bu ülke, bu memleket, bu İstanbul, bu Kartal bizim. Dolayısıyla Kartal“ın içerisinde güzellikler yaratmaya hep birlikte devam edeceğiz. “ dedi.

 

Başkan Gökhan Yüksel“in ardından söz alan Küçükalioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Berat Küçükali, Başkan Gökhan Yüksel“e desteklerinden ve iftar programına yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Son Haberler