MEMLEKETİ KURTARMAK İÇİN 300 SPARTALI LAZIM...

Memleketi̇ Kurtarmak İçi̇n 300 Spartali Lazim...

MEMLEKETİ KURTARMAK İÇİN 300 SPARTALI LAZIM...
Eklenme Tarihi: 2022-01-23 19:36:14

Fox tv de yayinlanan İsmail Kücükkaya  ile Çalar Saat programına konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı Sayın  Muammer İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ekonomiden yola çıkarak birçok konuya değinildi.  "Bu kafayla gidilirse dolar 30 lira olur. " dedi. Ve iktidarı eleştirdi. Kışa vadede ve uzun  vadede çözüm önerilerinde bulundu.

Yapılması gerekenler arasında üretim seferberliğinin başlatılması ve çiftçiye destek olunması gerektiğini vurguladı. Öğrencilerin iletişim vergileri sıfırlamamalı ve gıda ürünlerindeki kdv kaldırılmalıdır dedi. Türkiye  de bir matematik probleminin olduğunu söyledi.

Hazine yardımına dadeginen İnce  " Bu kriz ortamında siyasilere hazine yardımı verilmesin."  Diyerek çözüm önerilerini anlattı.  Sınavdan 95 almış çocuğu mülakatta bırakmak vicdansizliktir, hainliktir iktidara geçersem ilk isim mülakatı kaldırmak olacak dedi. Gençlerin yurt sorununu çözeceğini de dile getirdi. 

       Emeklilerin sorunlarını da dile getiren İnce; Emeklilerin az olan maaşlarını da işsiz olan çocuklarıyla paylaştığını söyledi. Bu kafayla gidilirse ekmek 10 lira olacak diyerek ciddi iddialarda bulundu. Yapmamız gereken işin öncelikle çiftçiyi desteklemek olduğunu  vurguladi. 

      Türkiye“ nin neresine gidersem gideyim konuştuğumuz tek konu hayat pahaliligi diyen İnce bunu çözmenin yolu: Akıl, bilim, hukuk, şeffaflık, liyakattir. AKLI BAŞINDA 300 KAHRAMAN  LAZIM TÜRKİYE  “YI  YÖNETMEYE.  Dedi. ve  ve ekledi 2 senede çözülür herşey iktidar Türkiye nin gerçeklerinden kopmuştur. Dedi.

Son olarak gençlere  ümidimizi yitirmeyin sizinle bilim yapacağız, kuantumu, uzay madenciliğini ve nano teknolojiyi konuşacağız diyerek memleket isterim şiirini okuyarak konuşmasını sonlandırdı.Bizim yaka gazetesi g.yayın yönetmeni Ufuk Bulut“ta derki  memleketi kurtarmaya 300 spartalı bulunmaz fakat 300 İpartalı bulabiliriz diyerek ülkemizde yaşanan içler acısı tabloyu hatırlattı...

Son Haberler