Martın Sonu Bahar Buluşması

Battal İlgezdi , Ordulular Derneği ile buluştu .

Martın Sonu Bahar Buluşması
Eklenme Tarihi: 2019-03-25 18:38:53

Ataşehir Ordulular Derneği“nin gecesine katılan Battal İlgezdi iktidar partisinin adayının Ataşehir“de bazı mahallelerin "Afrika“da bir kasaba sanki” benzetmesini; “O hakkı ben sana vermem, zaten seçimi kaybedeceksin. Geldiğin yere geri gideceksin.” diyerek  cevap verdi.

Ataşehir Ordulular Derneği her yıl gerçekleştirdiği birlik ve beraberliklerinin pekiştiği gecede hemşehrileriyle buluştu. Birçok STK başkan ve üyelerinin katıldığı geçede ev sahipliği yapan Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu, Kadın Kolu Başkanı Emine Tok ve dernek  yönetimi Ataşehir“ de Mart sonu rüzgârı estirdi.

                            “SÖZDE DEĞİL ÖZDE BAŞKAN”

 Geceye katılım gösteren Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Orduluların sıcak karşılamaları ve “Sözde değil, özde başkan” pankartlarıyla karşılandı. Ordulu hemşehrilerin birlikte olduğu gecede söz alan Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu; “Sayın Başkanımız Battal İlgezdi“nin Ordulular olarak yanındayız. Partili olan ve olmayan herkes biliyorum ki, hepsi Battal İlgezdi“yi siyaset üstü seviyor. “ dedi.

Coşkulu karşılamanın ardından  sahneye çıkan İlgezdi geceye katılan herkesi selamlayarak konuşmasına başladı. İlgezdi: “Yıllardır STK“lara verdiğim destek ve önem yeni dönemimizde çok daha farklı olacak. STK“ları bünyemize alacağız. Böylelikle onlar da daha rahat hareket edecekler. Artık yaptığımız yardımların eşitliği konusunda daha doğru bir yol çizeceğiz. STK“lar üzerinden kurumsallaşmaya gideceğimiz bu yolda benim STK“lara bir çağrım olacak. Sizlerin birleşmesi gerekiyor. Bizler Ataşehir“de her anlamda farklılık yaratmak için çalışacağız.” dedi.

 

 “SANCAKTEPE“YE GİDİN SAAT 17.00“DEN SONRA HAYAT YOK!”

 Battal İlgezdi Ataşehir“de 10 yıldır her görüşten insanın birlikte yaşamasını sağladıklarını dile getirdiği konuşmasında iktidar partisinin Ataşehir“deki bazı mahalleler hakkında Afrika“daki  kasabalara benzetmesini sert bir dille eleştirdi. Battal İlgezdi: “ Bizim en büyük farklılığımız Ataşehir“de 24 saat hayatın var olmasını sağlamak. Ataşehir“in nüfusu özellikle hafta sonuna doğru yoğunlaşıyor.  Sancaktepe“ye gidin saat 17.00“den sonra hayat yok! Çocuklarınızı götüreceğiz sinema dahi yok. Ümraniye“ye,  Beykoz“a bakın oralarda hayat yok.”

 

 

 

 

Son Haberler