Öyle bir doğum oldu ki tam 40 saat…

Her anne baba adayı tüm gebelik boyunca ve sonrasın yaşanacakları için çok heyecanlıdırlar. Tabi ki en çok istedikleri şey bebeklerinin sağ salim dünyaya gelmesidir. 

Öyle bir doğum oldu ki tam 40 saat…
Eklenme Tarihi: 2018-01-10 19:38:12

Huzurlu bir hayat verebilmek kendi ellerindedir. Fakat birazdan hikayesini okuyacağınız çiftin doğum boyunca aksilik üstüne aksilikler oldu. 

En sonunda ise öyle bir şey oldu ki akıl alır gibi değil.

ABD“nin Michigan eyaletinde yaşayan çift son zamanlarda kendileri için hayatlarının en büyük mucizesiyle karşılaştı. Matthew Ziesemer ve eşi Nicole çocuk bekliyordu. Fakat bekledikleri an daha erken geldi.

Bayanın isteği ebe yardımıyla evde doğum yapmaktı. Profesyonellerin yardımıyla evde doğum yapmak giderek popülerleşse de şimdilerde sadece bin bayandan biri evde doğum yapmayı tercih yapıyor. 

Nicole“un bebeği 30 ocakta dünyaya gelmesi öngörülüyordu.

Nicole“un 29 Aralık 2017 tarihinde doğumu başladı. Hamileliğin 36. haftasındayken çift mecburen evde doğum yapma planlarından vazgeçti. Nicole hemen hastaneye kaldırıldı. Havanın ve yolların kötü olması sebebiyle çift cuma günü sabah dörtte ancak hastaneye yetişebildi.

Nicole zorlukla ilaç almaya ikna edildi. Suyunun gelmesinin üzerinden 48 saat geçtikten sonra sabah 10:06“da Blakeley Faith Ziesemer, 11:05“te ise oğulları Cade Matthew Ziesemer dünyaya geldi.

Fakat ortada ufak bir sorun vardı. Odadaki kimse ikizlerin dünyaya geleceğini bilmiyordu. Böylelikle sevinçleri ikiye katlandı. Nicole, WZZM13“e İkizlerimiz olduğunu görünce elbette sevindik. Sadece bir yatağa, bir araç koltuğuna ve ekstra kıyafetlere ihtiyacımız vardı.

Kaynak: internethaber

Son Haberler