Sevgililer Günü“nde Anadolu Yakası“nda Eğlenebileceğiniz Mekanlar...

Sevgililer Gününde Anadolu yakasında eğlenebileceğiniz mekanlar Erkegegore.com“da!

Sevgililer Günü'nde Anadolu Yakası'nda Eğlenebileceğiniz Mekanlar...
Eklenme Tarihi: 2016-02-12 20:02:41

Content marketing 2016 yılının dijital pazarlama trendleri arasında yer alıyor. Bu çalışmalar için hedef kitleye yönelik bloglarda içerikler yayınlamak çok önemli. Erkegegore.com“da bu sitelerden bir tanesi. Erkeklere özel içeriklerin paylaşıldığı Erkegegore.com“da ilişkiler, eğlence, stil, otomobil, teknoloji, fitness içerikleri yer alıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü iyice yaklaştı. Bu özel günü evde geçirmek istemeyenlerde plan yapma telaşı çoktan başladı. Bu özel gecede daha çok eğlenmek ve Anadolu yakasında kalmak isteyenler, Anadolu yakasındaki kulüpleri tercih edebilir.

Erkek bloğu olarak yayın yapan Erkegegore.com, Sevgililer Günü program yapmak isteyenler için Anadolu yakasında bulunan kulüp alternatiflerini hazırladı.

İşte, Sevgililer Günü Anadolu Yakası“nda eğlenebileceğiniz 5 kulüp:

Kalamış Murphy“s

Anadolu yakasında bulunan gece kulüpleri içinde oldukça iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkan ve Kadıköy“de bulunan bu mekan normal zamanlarda bile hafta sonları tıklım tıklım doludur.. Lüksü ve otantik ortamları seven kişiler için ideal bir seçim olacak bu mekanda 14 Şubat Sevgililer Günü“nü doyasıya kutlayabilir, sevgiliniz ya da eşinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

360 East İstanbul Moda

Kadıköy“de bulunan mekanın tercih edilmesinin sebepleri arasında Boğaz“ın panoramik manzarasının bulunması, leziz yemeklerin servis edilmesi ve kaliteli bir eğlence anlayışının olması yer alıyor. Sevgililer Günü“nü eşsiz bir terasa sahip olan mekanda kutlayabilir, leziz kokteyllerin tadına bakabilirsiniz.

Nispet Cadde

Caddebostan“da bulunan mekan Anadolu yakasında az bulunan bir eğlence durağı olarak karşınıza çıkıyor. Bora Öztoprak ve Kaan Öztürk“ün de yıllardır sahne aldığı mekan 14 Şubat için tercihleriniz arasında yer alabilir. Fix menüleri ile giriş yapabileceğiniz bu mekanda bütçenizi de aşmadan Sevgililer Günü“nü çok daha eğlenceli bir şekilde geçirebilmeniz mümkün.

Remix Club-Suadiye

Anadolu yakasının eğlence anlayışını değiştirebilecek özelliklere sahip olan bu mekanın kişi kapasitesi ve gece hayatının ünlü isimlerini sahnesinde barındırıyor olması, gece hayatı müdavimlerini kendine çekmesine olanak sağlıyor. Gece 4:00“e kadar açık olan mekanın sahip olduğu atmosfer 14 Şubat Sevgililer Günü“nü daha romantik bir şekilde kutlayabilmeniz için doğru bir seçim.

Rubin Bar

Sevdiğiniz kişiye istediğiniz gibi güzel bir gece yaşatabilmek ve birlikte mutlu olduğunuz anılar biriktirebilmek istiyorsanız Anadolu yakasının sayılı gece kulüpleri ve eğlence mekanları arasında yer alan Rubin Cafe Pub“ı tercih edebilirsiniz.

Tamamen erkeklere özel ve güncel içerikler sunan siteye www.erkegegore.com  adresinden ulaşılabilir.

Son Haberler