Show TV’de bir dizi daha mı final yapıyor?

Yeni sezon başlamasıyla birlikte kanalların birçok yeni dizi yayına girmesiyle. Yeni dizileri başlatan kanallardan biri de Show Tv“idi. 

Show TV’de bir dizi daha mı final yapıyor?
Eklenme Tarihi: 2018-01-12 19:34:36

Yeni sezonda reyting mücadelesi kıyasıya rekabet yapıyor. Sezon sonunda hangi dizilerin reyting mücadelesinde kalacağı merak edilirken Show Tv“den bomba bir final daha geldi. 

Türkiye“nin en çok izlenen kanallarından biri olan Show Tv“de bir dizi daha reyting yapıyor. Büyük umutlarla başlayan hangi dizi reyting kurbanı oldu. 

Yeni dizilerin başlamasıyla birlikte kimi dizilerin yayın günü değişti. Show Tv“de bir final kararı daha geldi. İlk önce Klavye Delikanlıları daha sonra ise Yüz Yüze final yapmıştı. Show Tv çok izlenen bir dizi daha bitiriyor. 

Ödüllü olan dizi Kalp Atışı final yapma kararı aldı. 

Kalp Atışı bitiyor mu? son bölümü ne zaman?

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan“ın paylaşmış olduğu Kalp Atışı cuma günleri reytinglerde kıyasıya mücadele yapıyor. 

Şevkat Yerimdar, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid ile mücadele eden Kalp Atışı reytinglerde istediği gibi netice pek alamıyor. 

Genellikle ilk 10“a giremeyen dizinin senaryosuyla ilgili bir açıklama yapılmıştı.

Bilindiği üzere Kalp Atışı bir Güney Kore dizisinden uyarlama. Güney Kore“de diziler genellikle 20 bölüm devam ediyor. Fakat Kalp Atışı bu sınırı aşmış durumda iddiaya göre bu sebeple dizi final yapacak gibi görünüyor. 

Cuma günü büyük mücadelelerin yaşandığı deyim yerindeyse Şampiyonlar Ligi gibi yaşanan reyting savaşlarında Kalp Atışı istediği neticeyi bir türlü elde edemedi. 

Şevkat Yerimdar, Payitaht Abdülhamid, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ile Aşk ve Mavi ile mücadele eden Kalp Atışı reyting kurbanı oldu. Kalp Atışı bu akşam da ekrana gelmeyecek. 

Kaynak: internethaber

Son Haberler