Siyasilerden şehit askerler için başsağlığı mesajları

Kazanın ardından sitasilerden başsağlığı mesajları gelmeye başladı .

Siyasilerden şehit askerler için başsağlığı mesajları
Eklenme Tarihi: 2019-02-12 02:37:13

İstanbul“da bu akşam saatlerinde askeri helikopterin düşmesiyle ilgili birçok isimden açıklama ve başsağlığı mesajı geldi.

AKP“nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım:

"Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi“nde çevre apartmanlara ve vatandaşlarımıza zarar gelmesin diye site bahçesine kendisini savurarak zorunlu iniş yapmak isteyen askeri helikopterdeki 4 kahraman askerimiz şehit düşmüştür.

Kahraman Mehmetçiğimize Allah“tan rahmet, şehit ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak:

"Çekmeköy“de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah“tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:

"İstanbul Çekmeköy“de askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah“tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu:

"İstanbul“da askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah“tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." 
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli:

"İstanbul“da düşen askeri helikopterde şehit olan askerlerimize Allah“tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri“mize ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum."

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:

 

"İstanbul Çekmeköy“de içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerimize Allah“tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin bölgedeki vatandaşlarımızı korumak için son anda gösterdikleri kahramanlığı unutmayacağız."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

Türk Milleti“nin başı sağ olsun! İstanbul Çekmeköy“de düşen askeri helikopterimizde Şehit olan askerlerimize Allah“tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet, ruhlarını şad eylesin.

Son Haberler