Survivor“da Sofra Duası Kriz Oldu!

Büyük tartışmalar ve olaylarla başlayan Survivor“da bu sefer de "Sofra duası" krizi çıktı.

Survivor'da Sofra Duası Kriz Oldu!
Eklenme Tarihi: 2016-02-16 17:24:02

Ebru Öztürk ve Yılmaz Morgül yemek için atışma yaşarken, Yılmaz Morgül: “Beni adam yerine koymadınız yani.“ çıkışıyla gerginliğin fitilini ateşledi.

Sofra duası yapılmasını ve herkesin yemeğe çağırılmasını isteyen Yılmaz Morgül, 10 kişilik ekibe 9 tane pişi yapıldığını görünce tepkisini ortaya koydu.

Ebru Öztürk ise Yılmaz Morgül“ün kendisinden yemek konusunde yöneticilik yapmasını isteyince buna karşı çıktı. Ancak Yılmaz Morgül sert çıkış yaparak "Terbiyeli ol" diyerek ağız dalaşına girdi.

Yılmaz Morgül daha sonrasında şu açıklamayı yaptı: Bu adada bazen öyle ilginç şeyler oluyor ki, bazen birine iki dakika adam ol desem, bana dönüp "Kaç dakikam kaldı Yılmaz Bey" diye soracaklar diye düşünüyorum.

Öte yandan, Efecan ve Serkay ile yaşadığı tartışma hakkında Gizem Kerimoğlu ile dertleşen Semih, kendisine yapılanları asla affetmeyeceğini söyledi.Bu arada yeni bölüm tanıtımında ünlüler takımında Yunus Günçe“nin yarışmalara katılmak istemediği için eleştirildiği ve hedefe koyulduğu göze çarpıyor.

Son Haberler