TATİLİ BİTMİYOR

Tati̇li̇ Bi̇tmi̇yor

TATİLİ BİTMİYOR
Eklenme Tarihi: 2018-07-19 15:30:48

Kanal 7 ekranlarının günlük dizi filmi Elif“in güzel oyuncusu Seyda Bayram, tatilin tadını en çok çıkaranların başında geliyor. Bahçeşehir üniversitesi uluslar arası ticaret bölümü 3. Sınıfı başarıyla bitiren ve dizi seti ile okulu arasında sezon boyunca mekik dokuyan Seyda Bayram “Doğa beni güçlendiriyor, arındırıyor. Bizleri tüketen şehrin kargaşasından kaçarak, doğayla iç içe bir tatili seçtim. Yeni sezona bomba gibi döneceğim.

Ne iş yaparsam yapayım benim için önemlidir. Okulum ile yürüttüğüm oyunculuğu ekranların önemli bir yapımı Elif kadrosunda sürdürüyorsam sorumluluğumuda biliyorum, demektir. Okulumla birlikte oyunculuğuda yürütmek beni yorsada keyif oluyor.

Her geçen yıl dizimizin ivmesinin yükselmeside ayrı gurur veriyor” dedi. Elif isimli günlük dizi ile dkkatleri üzerine toplayan Seyda Bayram, Antalya“da başladığı tatilini, Ege bölgesinin doğal güzellikleri arasında sürdürürken son haftasını İtalya“da geçirmeyi planlıyor. Elif isimli günlük dizi filmin sezon finaliyle tatile başlayan Seyda Bayram, set başlıyacağı güne kadar tatildeyim ifadesinde bulundu.

YEŞİL YAPIM BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Son Haberler