Teşekkürler Ataşehir

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti“nin Ataşehir“de sandıktan birinci parti olarak çıkmasında emeği olan tüm "AK Ataşehirliler"e teşekkür etti.

Teşekkürler Ataşehir
Eklenme Tarihi: 2015-11-25 02:11:49

AK Parti Ataşehir İlçe Danışma Meclisi toplantısı 20 Kasım 2015 tarihinde Zübeyde Hanım Öğretmenevi“nde gerçekleştirildi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı“nın ev sahipliğini yaptığı geceye AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Celal Erdoğan, Muharrem Ödemiş, Cihan Öztunç, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Üzeyir Işık, Halil İbrahim Tur, Sertip Akşahin, AK Parti 26. dönem İstanbul Milletvekilleri Mihribah Belma Satır, Erol Kaya, İsmet Uçma, Ravza Kavakçı Kan, Azmi Ekinci, Osman Boyraz, Av. Hurşit Yıldırım ve AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram ve 25 dönem milletvekili adayları  Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile
Özlem Esma Ersin de katıldı. AK Parti Ataşehir İlçe ve  Mahalle Teşkilatları, İlçe Sandık Kurulu Üyeleri ve Müşahitlerin de katılımı ile coşkulu bir ortamda gerçekleşen toplantı sonunda 1 Kasım öncesindeki seçim çalışmalarındaki emek ve katkılarından dolayı AK Parti İstanbul İl Başlkanı Dr. Selim Temurci“ye, AK Parti Ataşehir İlçe SKM Başkanlıklarına ve Mahalle Başkanlıklarına plaket ve hediyeler takdim edildi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M. Naim YAĞCI salondaki konuklara ve teşkilata hitap ederek, "İlçe Danışma Meclisimizi İl Başkanımız Sn. Dr. Selim Temurci, milletvekillerimiz Sn. Mihrimah Belma Satır, Sn. Erol Kaya, Sn. İsmet Uçma, Sn. Ravza Kavakçı Kan, Sn. Azmi Ekinci, Sn. Osman Boyraz, Sn. Av. Hurşit Yıldırım ve Erzincan Milletvekilimiz Sn. Av. Serkan Bayram“ın, milletvekili adaylarımız Sn. Av. Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, Sn. Özlem Esma Ersin, il başkan yardımcıları Sn. Celal Erdoğan, Sn. Muharrem Ödemiş, Sn. Cihan Öztunç, koordinatör il yönetim kurulu üyemiz Sn. Üzeyir Işık, il yönetim kurulu üyeleri Sn. Halil Ibrahim Tur, Sn. Sertip Akşahin“in katılımları ve salonu tıklım tıklım dolduran kardeşlerim, yol arkadaşlarım, AK Ataşehir Ailemin coşkusu ve heyecanıyla gerçekleştirdik. Katılımlarıyla bizi onurlandıran, teşkilatımıza güç ve motivasyon katan saygıdeğer katılımcılara teşekkür ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Sandık müşahidimden mahalle yönetim ve başkanlarıma, kadın ve gençlik kolları yönetim ve başkanlarıma, yönetimim ve yardımcılarıma, meclis üyelerime, AK Ataşehire hizmette ayağının izi olan her gönüldaşıma kadar herkesi tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyor, onlarla yol yürümekten son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. Samimiyet, ihlas, birlik ve beraberlikle, dayanışma ve kardeşlikle çok daha büyük başarılara Rabbimin bizi ulaştıracağına inanıyorum. Rabbim bize, bu millete hizmette güç, kuvvet ve kudret nasip etsin. Hak ve adaletten ve doğruluktan bir an bile ayırmasın. Elhamdülillah, Teşekkürler Ataşehir! İlk Günkü Aşk ve Heyecanla, Haydi Bismillah, İlk Hedef Yerel Seçimler 2019 İnşaallah!" dedi.


 

Son Haberler