Trump turp gibi tek sorunu ise…

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlığın ilk sene geride kalmasıyla birlikte geniş kapsamlı bir sağlık taraması yapıldı. Trump çok kiloların dışında başka bir sorunu olmadığı söylendi.

Trump turp gibi tek sorunu ise…
Eklenme Tarihi: 2018-01-17 18:42:07

ABD“de son zamanlarda tartışma konusu olan Trump“ın sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlara Beyaz Saray doktorları noktayı koydu.

Kapsamlı bir sağlık taramasından geçirilen ABD Başkanı tamamen sağlıklı olduğu, sadece çok kilolarından dolayı karbonhidratı kesmesi ve günlük egzersiz yapması tavsiye edildi.

Seçim kampanyası döneminde sağlık durumuyla ilgili bilgileri paylaşmayan Trump“la ilgili bunama belirtileri olduğuna dair spekülasyonlar yapılmıştı. Gazeteci Michael Wolff“un Ateş ve Öfke isimli kitabında Trump“ın çocuksu ve değişken olarak tasvir edilmesi de tartışmaları alevlendirmişti. 

Fakat Donald Trump“ın mental testleri de başarıyla geçtiği belirtildi.

30“DA 30 YAPTI

Trump“ın, Dr. Ronny Jackson“dan kendisine mental test yapılmasını istediği ve Alzheimer ile bunama belirtilerinin arandığı 30 soruluk bir teste girdiği söylendi. Trump“ın testi 30“da 30 yaparak tamamladığı doktoru tarafından açıklandı.

TEK SORUNU İSE FAZLA KİLOLARI

İddiaların aksine mental sağlığında bir sıkıntı görülmeyen Trump“ın tek problemi çok kilolarıydı. 1.9 metre boyunda ve 108 kilo olan ABD Başkanı“ın sağlığını etkileyen çok kilolarından kurtulmak için doktor gözetiminde diete başlayacağı bildirildi.

Kaynak: internethaber

Son Haberler