Turabi sosyal medya hesabından öyle bir şey paylaştı ki…

Survivor 2018“in başlamasına çok az bir zaman kaldı. 10 Şubat tarihinde ekrana gelecek olan Survivor“da neler olacak şimdiden merak haline geldi. 

Turabi sosyal medya hesabından öyle bir şey paylaştı ki…
Eklenme Tarihi: 2018-01-15 18:56:50

Bu sene All Star heyecanının yaşanacağı Survivor“a bomba isimler geliyor. O isimlerden biri de Turabi. Fakat dün gece Turabi“nin instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ortalığı fena halde karıştırdı. 

Peki Turabi, Survivor 2018“e gidecek mi yoksa gitmeyecek mi neler oluyor? 

Geçtiğimiz senelerde Survivor“a katılan ve yaptıklarıyla fenomen hale gelen Turabi bu sene Survivor kadrosunda yer alıyordu. Kendi yapmış olduğu paylaşımlarla da Survivor 2018 kadrosunda yer alacağını duyuran ve rakiplerini korkutan Turabi“den dün şoke bir paylaşım geldi. 

SURVIVOR“A GELMİYORUM 

Turabi instagram hikayesine yapmış olduğu paylaşımda ilk önce Survivor“a gelmeyeceğini duyurdu. Turabi“nin yapmış olduğu bu paylaşım sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Herkes neler olduğunu merak içinde beklerken Turabi“den bir paylaşım daha geldi. 

Turabi, instagram hikayesine "Evet üzülerek söylüyorum ki bu sene arkamdan çevrilecek hiçbir oyuna gelmiyorum. 

Sosyal medyada Turabi ifşaları geliyor yorumu yapılmaya başlandı. Neler olduğu merak konusu olurken Turabi yapmış olduğu son paylaşımla yok artık dedirtti.

Gitmiyorum diye sevinenler. Gülümseyin Turbolandınız Turabi birçok eleştiri aldı. Geçtiğimiz senelerde katıldığı Survivor“da tartışmaya sebep olacak hareketler yapan Turabi“nin bu paylaşımı gündemden düşmedi. 

10 Şubat“ta başlayacak olan Survivor 2018 böyle bir giriş yapmış oldu. 

Kaynak: internethaber

Son Haberler