Yılın En İyileri ödüllerini ULAK“tan aldılar

İŞTE TÜRKİYE“NİN ULUSLAR ARASI AKREDİTASYON SERTİFİKALILARI

Yılın En İyileri ödüllerini ULAK'tan aldılar
Eklenme Tarihi: 2016-10-23 18:19:47


170 Ülke tarafından kabul gören IAO ( International Accreditation Organization) Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) Genel Başkanı Fatih sinan Yılmaz, Madalyalı restaurant“ta düzenlenen bir törenle, gurme ve işletmede başarılı işadamlarına sertifikalarını verdi.
 IAO ( International Accreditation Organization) Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) tarafından verilen ve Türkiye“de sadece 7 kişinin almayı hak kazandığı başarılarını taçlandıran, 170 ülke tarafından kabul edilen sertifikalarını düzenlenen törenle ULAK“ın Genel Başkanı Fatih Sinan Yılmaz“dan aldılar.


Ataşehir Madalyalı restaurant“ta düzenlenen törene, Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk, Genel Sekreter ve Genel Başkan Vekili Berna Öztürk, Seri Tour Yönetim Kurulu Başkanı Okan Öztürk, Çalıkoğlu Medya Yayın Grubu Başkanı Melek Çalıkoğlu, Doğuş Yayın Grubu Başkanı Nergiz Süslü, Bulut Yayın Grubu Başkanı Ufuk Bulut, Amasya Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Tanıtma Vakfı Başkanı N. Kenan Becan ile seçkin davetli topluluğu katıldılar.


Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan  IAO ( International Accreditation Organization) Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) Genel Başkanı Fatih Sinan Yılmaz, " 170 ülke tarafından kabul gören, ülkemizin başarılı işadamları ile bulunduğu sektörde, müşterileri memniyetini ön planda tutanları akreditasyon ediyoruz ve bunu da belge ile onaylıyoruz.


Türkiye“de faliyet gösteren çok ciddi kuruluşlar var.  İstanbul“un, Ataşehir ilçesi“nde, Gurme dediğimiz zaman ilk olarak ismi akla gelen, mesleğinde uzman, sunduğu lezzetlerle ile damak tadımıza hitap etmekle kalmayıp, kaliteden ödün vermeden müşteri meniyetini önplanda tutan, Madalya restaurant“ın çok kıymetli işletmecisi Sebahattin Yılmaz“a Türkiye genelinde bugüne kadar bu sertifikayı almaya hak kazanan ender işletmeler arasına katıldığı için huzunuzda teşekkür ediyorum.


Memleketi Sivas“ın dünyaca ünlü Madımak Çorbası başta olmak üzere, helal gıdalar ile bizlere tattıran, eşsiz lezzetleri sunan ve firmasının adının Madalyalı hak eden bu değerli kardeşimiz Sebahattin Yılmaz“a sertifikasını, ülkemizin dürüst, ilkeli ve memleket meseleri ile milletimizin refahı için çalışan değerli siyasetçimiz Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk takdim edecektir. Düzenlediğimiz bu bugeceye de kıymetli eşi Berna Öztürk ile katılarak bizleri onurlandırdığından dolayı sizler adınada teşekkür ediyorum. Madalyalı, artık 170 ülke tarafından kabul edilen kaliteli işletmeler arasında yer alacaktır" dedi.


Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğt Zeki Öztürk“te yaptığı teşekkür konuşmasında, " Madalyalı bizim Ankara“dan, İstanbul“a geldiğimizde eşsiz lezzetlerini mutlaka tamak için uğradığımız eşsiz bir mekan, bu alanda uluslar arası olmasıyla gurur duyduk " dedik.


Madalyalı“nın kurucusu ve İstanbul“un seçkin mekanlarından biri haline getiren Sebahattin Öztürk ise yaptığı teşekkür konuşmasında, " bugün 170 ülkede tanınan Uluslar arası, Gurme sertifasını almakla sorumluluğumuz daha da arttı. Bunun vebali daha da büyük. Madalyalı“da bizlerin üzerine büyük veballer yüklediği için müşterilerimize kaliteden ödün vermemekle, bizlere has lezzetleri sunuyoruz. 
Biz kendimize slogan olarak “damak tadımızı biliyoruz“ sloganını seçmiş bir işletmeyiz.  Biz müşterilerimize ürünlerimizi sunmadan önce damağımızla tadıyor ve kontrol ediyoruz. Önce kendimize, sonra müşterilerimize karşı sorumluğumuz var.

Biz bir yazı yazdık ticari ahlak taşıyan esnafların yaptığı gibi,  “aldığımın karşılığını veremiyorsam aldığım para bana haram olsun“
Madalyalı“nın müşterileri, ülkemizin tanınan  sanayici ve işadamları, Üniversite Öğretim Görevlileri, öğrencileri, petrolcu ve damak tadına önem verenlerden oluşuyor. Bizim bu insanlara yanlış yapmamız söz konusu değil, dağın başında ayda ortalama 2500 kişiye sadece kahvaltı veriyoruz. 


Madalya“nın sorumluğu var. Biz bunun için buradayız ve bindiğimiz dalı kesmiyoruz. İşimizin istediğimiz seviye ulşaması, mayamıza, karekterimize bağlı, her meslekte olduğu gibi bizim içimizde mayası bozuk olanlar da vardır.  Paramızı kaybederiz, ama müşterimizi kaybetmeyiz" dedi.


ULUSLAR ARASI İŞLETME YÖNETİMİ SERTİFİKASI
Uluslar Arası İşletme Üst Düzey Yönetici IAO ( International Accreditation Organization) Uluslararası Akreditasyon“un belirlediği isimler arasında olan, Kurumsal İletişim Uzmanı Hasan Basri Abidin,  Atilla Taşar, Hasan Cem Caner adına, eşi Semra hanım,   Adalet Komisyonu bilir Kişi ve Amasya ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Tanıtma Vakfı Başkanı N. Kenan Becan, Zorlu Grubunun yönetcisi, Derya Ayaz,  Yüksel Tahan, Ayhan Turna  ve Osman Doğan Tezcan konukların elinden sertifikalarını aldılar.

derin posta.

Son Haberler